DODIR ISCJELJENJA - Put holističkog iscjeljenja

Zašto smo odabrali Zemlju?

U ovom blog postu ću malo izaći iz terapeutsko iscjeliteljskih okvira i ući malo dublje u duhovno područje što će sigurno neke od vas razveseliti. Inače se više fokusiram na terapeutske teme jer kao što sam rekao svojim klijentima „vama ne treba duhovnost, vama treba prizemljenost jer ona vam nedostaje da bi ujedinili nebo i zemlju te time došli do balansa i zdravlja“.

Možda niste znali do sada da moja duhovna znanja i iskustva idu puno dalje od onog što pišem i pričam jer ta iskustva vrlo lako mogu upasti u sferu nekog dobrog SF-a. Ipak kao i vi trenutno sam inkarniran na zemlji, a ne nekom drugom sustavu/planeti te smo u ljudskom iskustvu kojeg smo jako snažno i s razlogom odabrali. O tome želim vam malo pričati.

Zemlja je vrlo specifičan planet, vrlo gust, raznolik i materijalno težak. Ona je vrlo posebna u ovom univerzumu te duša s čvrstim razlogom odabire baš nju jer time bira težak život koji za dušu nosi napredak koji se na drugim planetima ne može postići u puno više života. Svaka vanzemaljska rasa, naprednija ili nazadnija od naše ima svoju kolektivnu lekciju koja se uči na razini kolektiva baš kao i mi. Naprednije znaju često biti putnici, liječnici, istraživači itd ali isto tako mogu biti i osvajači/ugnjetavači.
Nemojte se zavaravati da ako je neka civilizacija tehnološki naprednija da moraju biti dobri. Ne, ne moraju i često to nisu, i to je takva stvar dok god živimo u polarnosti.  

Na zemlju smo došli učiti jako puno toga, jako puno različitosti i polarnosti što je suprotno teoriji koju promovira moderni newage da smo došli biti dobri i iskusiti ljubav. Istina je iz mog iskustva puno raznolikija, iz Ljubavi smo upravo sišli u gustu materiju i tjelesnost s razlogom da iskusimo nedostatak ljubavi kojeg Gore u Višim Sferama ne nedostaje za razliku od ovdje. Vidite, da bi mogli iskusiti što jest ljubav moramo moći iskusiti suprotnost ljubavi, a to ne možemo na mjestu odakle potječemo i gdje je sve Ljubav zar ne? Zemlja i drugi polarni planeti nam trebaju i vrlo su važni za naš duhovni razvoj. Zemlja je gusta i teška, mogli bi reći da je ona po težini fakultet. Ljudi se često žale  kako je život nepravedan, težak i slično tome no svi smo zaboravili da su smo svrhom odabrali upravo to, te mi nikako iz ove ljudske perspektive nismo u poziciji govoriti što jest ili što nije pravedno jer imamo dostupan samo mali vremenski i energetski okvir na raspolaganju. Možda upravo to sve što doživljavamo je ispravno i dovodi cijelu Kreaciju u balans.

Također odabrali smo mjesto, vrijeme, roditelje i okolnosti za svoj vlastiti duhovni razvoj i pravi je izazov prihvatiti tu odgovornost i iz mjesta odgovornosti raditi na sebi i promjenama unutar sebe, a koje želimo vidjeti u svijetu. Najlakše i najneodgovornije je upirati prstom u druge, no i ne moramo biti odgovorni i krivi za sve stoga je važno razabrati za što jesmo i što možemo mjenjati od onog za što nismo i što ne možemo.

Kristina i ja za duše na zemlji kažemo „hrabre lude duše“ jer zaista tek kroz terapeutski rad s ljudima se možete upoznati sa raznim tragedijama i životnim teškoćama za koje je teško naći riječi.

Mi možemo te teškoće iskoristit kao pokretačko gorivo, kao motiv za napretkom i promjenom. Duše uz teškoće odaberu i potencijale svog napretka te potencijale događaja koji će ih potencijalno gurnuti u novom smjeru pa tako teška bolest zna biti jedan od tih događaja. Duše znaju odabrati određenu bolest koja će se manifestirati u slučaju da idemo u krivom smjeru, a preko koje će pokušati iskomunicirati upravo to. No nekada duša odabere neizlječivu bolest jer joj je potrebna za razvoj kako sebe tako i svih onih koji su u doticaju s njom. Upravo nepromjenjivost takve situacije uči tu dušu i sve u doticaju prihvaćanju situacije takve kakva jest, odnosno bezuvjetnoj Ljubavi jer se tu situacija neće promjeniti. To se najčešće vidi kod djece koja se rađaju s oboljenjem ili vrlo rano obolijevaju. Naravno, u tome svemu veliku ulogu igra i obiteljsko polje i karma duše, sve je to jako isprepleteno i zato možemo imati generičke postavke, ali zato sebe i svoje probleme/postavke trebamo gledati induvidualno i pristupiti im na takav način. Otkrivanje svih tih postavki jedan je od temelja mog iscjeliteljskog rada i često za ljude to budu prava otkrića.

Vedran Mikuličić – Dodir iscjeljenja, energetska medicina, terapije i iscjeljivanja.

Sviđa vam se tekst?
Pratite me preko mobilne aplikacije koju sam posebno razvio za sve pratitelje mog rada. Kliknite na link za preuzimanje
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dodiriscjeljenja.android

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.