DODIR ISCJELJENJA - Put holističkog iscjeljenja

Otkrij svoju svrhu – otkrij svoj poziv

Dan kada otkrijete svoju svrhu je dan vašeg novog rođenja.

Ne znam kako da vam dovoljno naznačim koliko je važno otkriti zašto ste tu. Jeste li se ikada zapitali to? Jeste li se zapitali zašto baš tada, u toj obitelji i tom vremenu?

Život nam servira scenarije kojima je cilj da nas probudi i podsjeti nas na našu svrhu. To su scenariji krize i teškoća u kojima je tako lako upasti u obrazac žrtve. Istina je da su životne okolnosti uvijek zbroj naših odluka, percepcije i razumijevanja kako sebe tako i svijeta koji nas okružuje i da su to velike prilike za promjenu, rast i razvoj. Život nam pruža mnogo takvih izazova i prilika u nadi da ćemo se konačno zapitati važna pitanja i konačno reći dosta je, dosta je ovakvog života, ovog posla, ovog neskladnog odnosa, ta nisam došao/la da patim cijeli život. Tada nastupa prvi korak ka promjeni, postavljanje pitanja što je moja svrha i što želim od ovog života.

Svi mi smo došli u ovaj sada život da iskusimo, naučimo i damo društvu ono što smo odabrali dati, no ako ne znamo što je to mogli bi provesti život osjećajući se neispunjeno, nepotpuno i nesretno što mogu posvjedočiti iz svog iskustva ali i iskustva mnogih mojih klijenata. Ništa ne može zamjeniti taj mir i spokoj kojeg osjećate kada radite ono što ste došli raditi, a štogod da to jest društvo će vam biti zahvalno jer svatko od nas je kotačić u božanskom sistemu bez kojeg nema harmonije.

Koji je plan?

Plan je jednostavan.
Prvi korak je otkriti vaš životni poziv, a drugi plan je ukloniti sve blokade, otvoriti sve kanale i usvojiti sve poruke.

Kako?

Za otkrivanje vašeg osobnog puta i svrhe klijetima uvijek toplo preporučam da obave detaljnu astrološku analizu svoje natalne karte kod moje partnerice Kristine Bradarić.

”Svojim astrološkim znanjem pomažem ljude da osvijestite svoje najviše potencijale, talente, darove, svoj najvažniji smjer rasta i razvoja za ovaj život kao i sve izazove koji vam stoje na tom putu. Klijenti također dobiju informacije o povoljnosti narednih perioda za određene promjene ili poduhvate. Ovaj alat je jako koristan jer nam služi za dizanje vlastite samosvijesti i pruža nam smjernice našeg poželjnog životnog usmjerenja.” Kristina Bradarić

Nakon rada s Kristinom stiže vaš termin sa mnom. Ono što ćete dobiti od mene jest uklanjanje svih blokada, otvaranje energetskih kanala i svega ostalog što je potrebno da vam se otvore putevi ka ostvarivanju vaše svrhe. U slučaju da dobijem informacije od vašeg vodstva prenijeti ću ih vam. Nekada to budu detaljne vizije što i kako bi vi trebali raditi.

Privlači me! Kako se prijaviti?

Prijaviti se je jako jednostavno. Kliknite na naruči te izvršite uplatu. Po izvršenju uplate vam se javimo da dogovorimo termine. U slučaju nemogućnosti dogovora termina iz bilo kojeg razloga vraćamo uplatu odmah.

Vezane blog teme

Ali mene ništ ne boli

Jučerašnje novo poznanstvo i druženje s novim kolegom Ivanom Radičevom i naš razgovor o bolovima tijela me je potaknulo na

Saznaj više »

Bolest i simptomi

Tijelo nikad nije bolesno ili zdravo, jer u njemu do izražaja dolaze samo informacije svijesti. Tijelo živog čovjeka svoju funkciju

Saznaj više »

Prati svoj ritam

Svaki čovjek u skladu sa svojom Svrhom, Karmom i Dharmom ima svoj jedinstveni ritam. Ritam Bića usklađen sa cijelim Univerzumom.

Saznaj više »

Kompenzacija

Ovaj tekst je napisan 19.10.2017 godine na mom zajedničkom projektu s Kristinom. Iako od tada pišem nešto drugačije tematike više

Saznaj više »

Bijeg od samog sebe

Ovaj tekst je napisan 04.10.2017 godine na mom zajedničkom projektu s Kristinom. Iako od tada pišem nešto drugačije tematike više

Saznaj više »

Bioenergija i bioterapija

Bioenergija je životna energija (bios-život, energija-aktivnost). Zovu je još i energija biofrekvencijske rezonance. Ona je, kao takva, u konstantnoj interakciji

Saznaj više »
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.