DODIR ISCJELJENJA - Put holističkog iscjeljenja

Mračna strana duhovnosti – Serijal

Prije nekih pola godine sam dobio intuitivni poziv da je vrijeme da pričam o mračnoj strani duhovnosti i vlastitim iskustvima u vezi toga, kako ovoživotnim tako i prošloživotnim (onih kojih se sjećam) .

Inače moj problem je bio taj što dobijem informacije od nekoliko mjeseci do nekoliko godina unaprijed pa sam u prošlosti često griješio u vezi bilo koje teme ili posla jer sam bio nestrpljiv i nisam sa sobom provjeravao jeli sada pravo vrijeme i pravi timeline za pokrenuti to u što mi je dano uvid. Iako sam vrlo snažno osjećao da trebam pisati o ovoj temi nekako sam ipak čekao bolje vrijeme, odnosno neku višu otvorenost i svjesnost društva.

Upravo sada ta svjesnost je dovoljno visoka, a uzrokovana je ovom trenutnom krizom koja je prodrmala same temelje društva te mnoge natjerala da zavire u teme u koje nikada nisu, pa čak i “luđačke” “teorije” zavjere što će biti prva tema o kojoj ću pisati obzirom da je aktualna i vrlo važna u trenutnim vremenima. Ono što ovdje iznosim su moja iskustva i znanja, u njih nemam niti malo sumnje no na vama je dalje zadatak što ćete s informacijama koje iznesem. Ne tražim od vas da mi vjerujete na riječ već moj cilj jest da vas pokrenem na istraživanje i da sami za sebe donesete zaključke.

Teme će biti razne i biti će poredane ovdje na ovom blogu kada budu dostupne. U ovom trenutku je ovo samo najava.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.