DODIR ISCJELJENJA - Put holističkog iscjeljenja

Jeste li uspavani iscjelitelj?

Trenutno je prisutno jako mnogo uspavanih iscjelitelja na Zemlji. Živimo u nevjerojatno zanimljivim vremenima za razvoj duša i Zemlje te je u zadnjih 50 godina inkarniralo jako mnogo iscjeliteljskih duša, a taj trend se sve više ubrzava. Zemlja i mi s njom prolazimo kritična evolucijska vremena te je od izuzetne važnosti da se svi iscjelitelji probude, iscjele, rade na sebi, a time i posljedično pomažu drugima kojima je pomoć neophodna.

Nedugo nakon što sam krenuo aktivno raditi iscjeljenja mi je bilo dano na znanje da ću dosta raditi na iscjeliteljima i terapeutima. Iako nisam sumnjao u istinitost te informacije ipak s ljudske perspektive mi je to bilo čudno, jer tko sam ja da ja budim i iscjeljujem iscjelitelje. Trebalo me se nekoliko puta podsjetiti da sam mnoge živote proveo kao iscjelitelj te da sam sa sobom u ovaj život ponio sva znanja i kanal s Božanskim razinama. Kako su se redali klijent za klijentom s misijom da budu terapeuti/iscjelitelji zapravo sam počeo biti iznenađen kada bi se pojavio netko tko to nije. Biti iscjelitelj je sveti životni poziv te često iscjelitelji biraju teške živote iz razloga da ih se pripremi za ono što tek slijedi, odnosno ono s čim će se susretati u radu s ljudima.

Osjećate li da ste možda iscjelitelj koji još spava? Privlači li vas pomagati drugima ili pak drugi sami od sebe dolaze k vama po savjete/mišljenje? Ako da postoji šansa da je vaša životna svrha biti iscjeliteljem/terapeutom te da je krajnje vrijeme da krenete tim stopama. Iz tog razloga sam dobio zadatak oformiti program za buđenje i iscjeljivanje iscjelitelja/terapeuta. Za neke od vas će mi biti dan zadatak vođenja i mentoriranja. Ako vas je privukao ovaj blog budite spremni kada objavim program u kojem će i biti uvjeti po kojima ću provjeriti vaš iscjeliteljski potencijal i jeli to zaista vaša svrha.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.