DODIR ISCJELJENJA - Put holističkog iscjeljenja

Izlazak iz dualnosti – Trenutno najvažniji korak za čovječanstvo

Izlazak iz dualnosti i svih iluzija povezanih uz dualnost je u narednim mjesecima preko potrebno i zapravo krucijalno za opstanak čovječanstva i pojedinca. Dualnost smo svi odabrali davno davno kada smo odlučili inkarnirati u 3D realnost da bi mogli kroz nju igrati razne igre, spoznati različitosti i učiti. Da nema dualnosti nikada ne bismo imali mogućnost spoznavanja Ljubavi kroz mržnju ili nedostatak iste, prisnost i prijateljstvo bez neprijateljstva, zdravlje i obilje bez bolesti i siromaštva, svijetlo bez mraka, toplinu bez hladnoće, mir bez rata. To je sve dio velike Igre koju smo ako bi to gledali linearno odabrali prije nekoliko milijardi godina, i ovo sve što se danas trenutno događa je veliko finale jednog ciklusa te igre, a krajnji ishod te igre ovisi o svim igračima (nama i njima) i njihovoj svjesnosti. O toj igri sam dijelom pisao i u svom kanaliziranju Galaktičkog Zemaljskog Vijeća kojeg možete pronaći na ovom linku: https://alkemijazivota.com/mi-smo-galakticko-zemaljsko-vijece/ te također i na ovom: https://alkemijazivota.com/druga-faza-korona-virusa-poruka-od-galaktickog-zemaljskog-vijeca/

Priča je duhovno puno dublja od one „mi protiv njih i oni protiv nas“ bez obzira na to što su u cijelu priču uključene i vanzemaljske civilizacije. Neke od njih su odigrale ulogu agresora i pokoravali svjetove, neki su služili za veće dobro, razvoj i ekspanziju, ali opet svi oni su dio Božjeg plana što god se događalo. Ako mislite da nije moguće da Bog dozvoli patnje u ovom svijetu i sve ovo što se polagano otkriva kroz „teorije“ zavjere i dalje ste u iluziji dualnosti i duboko zaronjeni u igru. Igra zaboravljanja tko smo je drevna igra i u potrazi za našim primarnim roditeljem (Bogom) stvorili smo razna božanstva, a neka od njih su danas izuzetno moćna i imaju milijarde sljedbenika no ta brojka ih ne čini istinitima/ispravnima, to neće biti lako za prihvatiti kada krenu prava otkrivenja. Zakonu dualnosti u ovoj realnosti podliježe apsolutno sve, tako imamo suprotstavljene religije, rase i učenja koji su u nedostatku razumijevanja, poštovanja i integracije unutar čovjeka na van uzrokovali sve nevolje, patnje i ratove. Opet ponavljam, planski odrađeno s najvišeg duhovnog nivoa u Ljubavi prema čovjeku da spozna svoju pravu Istinu.

Od kada je donijeta Božanska Uredba da se čovjeka probudi stvari su se drastično ubrzale, Svijetlo je počelo prodirati i u najtamnije dijelove čovjekove psihe i samog čovječanstva pa izgleda kao da ono što danas lagano otkrivamo (trgovina djecom itd) je nešto svježe – zadnjih 50 godina ali zapravo nije, to je sve vrlo drevno i samo se preslikalo na planet Zemlju u određenom trenutku povijesti ako bi se to tako moglo reći. To je univerzalni obrazac koji se odigrava u ovoj galaksiji već jako dugo i na putu je da bude zaustavljen no to sve uvelike ovisi o nama kao pojedincima i čovječanstvu u cjelini. Hoćemo li biti u stanju integrirati i transcendirati dualnost? Hoćemo li moći doseći dovoljno visoku svjesnost da prepoznamo igru koja se igra ili ćemo ostati u njoj?

Igra je izuzetno složena i u njoj sudjeluju svi zemaljski aspekti koji su nam poznati, sve religije, sve politike, sva znanost i edukacija, zabavni sektor, ali i nezemaljski duhovni aspekti koji još mnogima nisu poznati. Za čovječanstvo je ključno da nadiđe dualnost i spozna nezemaljske duhovne aspekte i ugovore, odnosno da se prisjetimo da smo davno pristali na ovu igru, da nismo nemoćni pijuni nego upravo suprotno – najmoćniji igrači. No znam i to će biti teško prihvatiti jer svi će iz svog ljudskog ega reći „Ja, da ja uzrokujem tu patnju sebi? Ma nema šanse ti si van svoje pameti, to je sve kabala“. I da s jednog uskog ljudskog ego aspekta vi ste apsolutno u pravu i nemam vam čime proturječiti, međutim to je i dalje program dualnosti, a Istina je da smo ovu Igru i uloge u njoj odabrali svi zajedno. Da se razumijemo, ne opravdavam nikoga i nijednu stranu za bilo kada i bilo što u prošlosti i povijesti, i to ne opravdava zločine koji su se događali – oni koji trebaju će odgovarati za njih jer su također taj dio ODABRALI! Naravno, vi gledate njihov otpor i borbu jer ništa drugo i ne možete gledati s obzirom na to da su u programu dualnosti i da se bore svim sredstvima za svoju vlastitu istinu u kojoj su oni u pravu i u kojoj oni opravdavaju svoje postupke. Zato sam napomenuo, Igra je izuzetno složena i s klasičnog ljudskog aspekta ju je nemoguće razumjeti.

Kako pobijediti u ovoj Igri?

Pobjeda i gubitak su dio starog dualnog sustava koji lagano umire, stoga nema pobjede i ne možete pobijediti u ovoj igri. Koga ćete pobijediti? Samog sebe – glavnog mastermind-a iza cijele igre?

Imate samo jednu jedinu opciju, exit the game, izađite iz igre i ne igrajte više aktivnu ulogu dualnosti – borbe „dobra i zla“. Takav izlazak ne znači da više nećete djelovati, da samo trebate sjediti kući i ništa ne raditi. Ne naprotiv svi koji se probude trebaju se usredotočiti na sebe, svoje iscjeljenje, dovođenju Istine i Svijetla do neosvijetljenih kutaka i ljudi. Jedino buđenje ljudi može zaustaviti sve što se događa jer bez nas i našeg sudjelovanja ništa nije moguće izvesti. Kako izvesti prisilno cijepljenje bez onih tko bi ih proveo? Kako provesti cenzuriranje bez cenzora koji su duboko u igri? Izlazak iz igre je jedini način, a u tom procesu tek kada vi izađete možete imati duhovnu konekciju s Najvišim Božjim Planom te dobiti informacije što vi možete i trebate napraviti za kolektivno buđenje i promjenu. Ne moraju i nisu svi odabrali biti duhovni kanali/iscjelitelji kao što je to slučaj sa mnom i drugima koje možda pratite, no vaša vibracija Istine i Probuđenosti će djelovati na ljude oko vas i s kojima ste u kontaktu bez obzira jeste li u bliskom ili udaljenom kontaktu.  Izađite iz igre, sjetite se dogovora!

Za izlazak iz igre potrebno je osvijestiti i integrirati svoju sjenu, a tome svemu Kristina i ja pričamo u posebnom događaju kojeg smo radili prije nekoliko mjeseci. Osim informacija u tom događaju sam vodio meditaciju za osvještavanje i integraciju vlastite sjene što je potrebno za izlazak iz igre dualnosti kao što sam spomenuo. Obzirom da ste zaista s interesom popratili ovaj tekst do samog kraja, darujemo vas sa kuponom u vrijednosti 125 HRK za kupnju navedene meditacije. Sve o tom događaju i iscjeljivanju saznajte klikom na ovu poveznicu: https://shop.alkemijazivota.com/coupon/sjena/ , te ako se odlučite na kupnju dodajte u košaricu, zatim kliknite na “Plaćanje”, zatim popunite podatke i završite narudžbu. Poklon kupon od 125 HRK će vam biti automatski zaračunat na samom kraju te umjesto regularnih 200 HRK za vas će cijena biti 75 HRK odnosno 10 Eura. Uživajte u osvještavanju i iscjeljivanju vlastite sjene!

Hvala vam što ste tu i što ste do kraja popratili ovaj tekst.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.