Utjecaj prošlih života

 


Kao i sve teme tako i ovu pišem iz vlastitog iscjeliteljskog iskustva, vlastitih sjećanja na prošle živote, drevnih znanja vlastite prošlosti i ponešto stečenog znanja kroz tuđa iskustva i knjige. Ova tema će otvoriti put objašnjenju neobjašnjivim oboljenjima i događanjima u životu te nekima od vas dati traženi odgovor.

 

 

 

Način završetka prošlog života utječe na sadašnji život

Možda vam do sada nikada nije palo na pamet da način kako smo živjeli i završili prošli život ima utjecaj na ovaj sadašnji. Ako nije, suprise suprise, mogli bi ste se iznenaditi koliki utjecaj ima. Tijekom rada s klijentom ponekad me Vodići vode da vidim prošli život od značaja za trenutna događanja u ovom životu, a ako je moguće vodim svog klijenta da sam vidi prošle događaje. Jeli moguće da moj klijent to vidi ovisi o stupnju spremnosti da vidi navedene događaje, pogotovo ako se radi o teškim životima i nasilnim smrtima. Ako je nešto jako teško za “probaviti” tada sam ja vođen i opisujem klijentu što vidim.

Ono što zapanjuje jest povezanost prošlih života sa trenutnim pa tako sam viđao sljedeće:

Ovo je par primjera kojih sam se sjetio u ovom trenutku, a ima ih još s kojima sam se sreo. Prokomentirati ću neke iz svog iskustva, no za početak možda vas je malo ostavila zbunjenim zadnja stavka u kojoj sam naveo da zločinci postaju iscjelitelji.

Zločinci postaju iscjelitelji?

Kao što sam već do sada pisao, karma nije kazna nego pravedan zakon i sustav za ispravljanje i balans, stoga se zna dogoditi da oni koji su počinili velike zločine u ovom životu trebaju društveno djelovati i iscjeljivati. Izgledno je da će navedena osoba inkarnirati na zemljopisno područje u kojem se zločin dogodio i/ili na kojem može napraviti najveći doprinos. Također važno je razumjeti da se ne postaje iscjeliteljem tek tako radeći zločin, treba imati na umu da smo svi mi odigravali razne uloge kroz tisuće različitih života i da smo u nekima od njih već bili iscjelitelji, doktori, šamani, vračevi i slično. Dakle, duša je već morala imati iscjeliteljskog iskustva inače može  odabrati drugačiji život kojim će služiti društvu i većem dobru.

Nasilna smrt može stvoriti oboljenja koja simbolički podsjećaju na način smrti

Susreo sam se u nekoliko navrata sa zanimljivim i neobičnim slučajevima oboljenja kojima doktori nikako ne mogu pronaći uzrok niti postaviti dijagnozu, vrlo kompleksnih i isprepletenih simptoma. Patnje tih osoba su bile izuzetno velike i bili su u velikim agonijama što bi svakog iscjelitelja stavilo u težak položaj jer i mi smo ljudi u ovom ljudskom iskustvu. Do sada sam imao nekoliko klijentica koje su u prošlom životu bile “vještice” te su bile spaljene na lomači. Takva smrt je vrlo nasilna i teška te često zadnja misao pred smrt bude “nikad više”. U jednom specifičnom slučaju osoba je patila od neuropatije koju je ta osoba osjećala kao da gori, kao da je na vatri. Tek kada me Arhanđeo Rafael skupa sa njom proveo kroz prošli život smo vidjeli što se dogodilo i zašto je tako kako jest.

Otisak prošlog života

Kada nešto ostane nesređeno i neiscjeljeno duša često odabire ponijeti to sa sobom u novi život u cilju da se to iscjeli. Zbog toga mogu djeca vrlo rano oboljeti ili se roditi bolesna. Duša bira trenutak kada će se oboljenja i problemi manifestirati. Uvijek je to i lekcija/karma i za roditelje obzirom da se radi o njihovom djetetu. Kako god bilo za svakog od nas je od izuzetne važnosti razotkriti takve tajne jer u njima leže rješenja za ono što se trenutno događa. Ako provedemo cijeli život u neznanju vjerojatno nećemo ni ovom životu rješiti što smo došli rješiti stoga pozivam vas hrabrost i razotkrivanje vlastitog vela života.

POVEZANE MEDITACIJE

Ovdje vam ostavljam popis meditacija/iscjeljivanja koja rade na temi prošlih života. Možete kliknuti na svaku od njih i otvoriti će vam se svi detalji. 

Please select products in "Products" section

Budite korak ispred - Prijavite se za naš newsletter i budite prvi informirani!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.