DODIR ISCJELJENJA - Put holističkog iscjeljenja

Zajedničko holističko savjetovanje

Kristina ima svoje specijalnosti koje su usmjerene ka tijelu, psihi, emocijama i astrologiji, a vedranove su usmjerene ka duhovnoj i energetskoj stvarnosti postojanja i čovjeka samog. Zajedno činimo jedinstvenu i autentičnu cjelinu kakva je danas još uvijek rijetkost, te naš zadatak je vlastitu cjelovitost i iscjeljenje dati društvu u cilju da se društvo iscijeli i postane cjelovito što je njegaova istinska Božanska priroda.

 

Kristina:

Mnogo puta se nađemo u životu u situaciji kada žudimo za određenom promjenom ili smo već unutar životnih promjena, ali se osjećamo se izgubljeno i zbunjeno, ne možemo sami sa sobom ući u jasnoću vlastitih čežnji i životnih usmjerenja.

Ovo savjetovanje je za sve vas koji u datom trenutku trebaju pomoć kako bi sami sa sobom lakše došli do odgovora gdje, kako i kamo dalje. Pristup je holistički, u smislu da u njemu koristim svoja terapeutska, psihološka i astrološka znanja, kao i intuitivne uvide i informacije koji mi dođu iz viših sfera za pojedinog klijenta.

Tijekom savjetovanja pomažem osobi da se poveže sama sa sobom i sama dođe do željenih odgovora, pomažem klijentima da spoznaju dublje korijene njihovih životnih izazova i problema, osvještavam njihove potencijale kao i glavne karmičke lekcije i zadaće te nakon savjetovanja u mailu zajedno sa snimkom šaljem preporuke koje bi ima mogle pomoći za daljnji rad na sebi (specifične metode rada na sebi, terapije, terapeute, iscjeljivanja itd.).

Savjetovanje traje sat vremena, komuniciramo preko audio poziva ili video poziva (Whatsapp, Viber, Skype, Messenger…).
Kristina Bradarić

vedran:

Moj dio i aspekt rada koji vam mogu dati jest energetske i duhovne prirode kroz dobijanje informacija i usmjerenja od strane vašeg duhovnog vodstva.

U duhovnom savjetovanju povezujem se s vašim duhovnim vodstvom koje mi pokazuje gdje leže uzroci problema i kako ih rješiti. Također koje su lekcije iza tih problema s kojima se nosite. Ovo nije proces gatanja i proricanja, ovo je proces u kojem dobijete ozbiljne duboke skrivene uvide i upute za sebe i svoje situacije na koje još nemate odgovor.

Razgovor traje do sat vremena, a u iznimnim slučajevima do 70 minuta. U razgovoru vi meni iznosite svoje izazove/probleme bilo koje vrste te u tom razgovoru s vama od vašeg vodstva dobijam upute i smjernice za rješavanje navedenih problema. Važno je pronaći uzroke problema i djelovati na razini uzroka ali i razini simptoma.

Za vrijeme savjetovanja dobiti ćete upute koje trebate slijediti. Najčešće ljude uputim na sljedeće:

  • Video meditacije za iscjeljivanje za određene teme problema
  • Usmjerenje na razne vidove terapijskog rada koji je potreban i druge terapeute
  • U iznimnim slučajevima (vrlo teška oboljena) šaljem klijenta posebnim iscjeliteljima.
 

PRIVLAČI ME! KAKO SE rezervirati?

Rezervirati se je jako jednostavno. Odaberite termin u kalendaru, upišite podatke koji se dodatno traže od vas te dodajte rezervaciju u košaricu. Nakon toga idite na plaćanje, popunite svoje podatke ili se prijavite s postojećim korisničkim računom te kliknite na “Rezerviraj termin”. Od tada na dalje samo pratite što dalje trebate unijeti i na kraju izvršite narudžbu/plaćanje. Po plaćanju termin je vaš.

Cijena i rezervacija

Rezervirajte termin jednim klikom
700kn (95€)
  • Analiza i savjetovanje s Kristinom
  • Savjetovanje s Vedranom
najtraženije

Terapeut:

Kristina Bradarić
Vedran Mikuličić

Cijena:

700 kn (95€)

Trajanje:

2 sata

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.