DODIR ISCJELJENJA - Put holističkog iscjeljenja

DUHOVNO SAVJETOVANJE

Duhovno savjetovanje je program i proces u kojem za vas dobavljam informacije od vašeg duhovnog vodstva.
Ako ste zapeli negdje u životu(odnosi, zdravlje, novac, obitelj) i ne znate što dalje, gdje je uzrok i kako to rješiti tada je ovaj program potencijalno za vas. U duhovnom savjetovanju povezujem se s vašim duhovnim vodstvom koje mi pokazuje gdje leže uzroci problema i kako ih rješiti. Također koje su lekcije iza tih problema s kojima se nosite. Ovo nije proces gatanja i proricanja, ovo je proces u kojem dobijete ozbiljne duboke skrivene uvide i upute za sebe i svoje situacije na koje još nemate odgovor.

Kako to izgleda?

Ovisno o situaciji i lokaciji vi možete doći do mene ali najčešće razgovaramo telefonski koristeći mobilnu liniju, whatsapp ili messenger. Razgovor traje do sat vremena, a u iznimnim slučajevima do 70 minuta. U razgovoru vi meni iznosite svoje izazove/probleme bilo koje vrste te u tom razgovoru s vama od vašeg vodstva dobijam upute i smjernice za rješavanje navedenih problema. Važno je pronaći uzroke problema i djelovati na razini uzroka ali i razini simptoma.

Što nakon savjetovanja?

Za vrijeme savjetovanja dobiti ćete upute koje trebate slijediti. Najčešće ljude uputim na sljedeće:

  • Video meditacije za iscjeljivanje za određene teme problema
  • Trodnevni ciklus intezivnog iscjeljivanja ako su u pitanju teža i dugotrajnija oboljenja
  • Savjetovanje kod Kristine ako to zatraži duhovno vodstvo
  • Usmjerenje na razne vidove terapijskog rada koji je potreban i druge terapeute
  • Usmjerenje na promjenu načina života i prehrane
  • U iznimnim slučajevima (vrlo teška oboljena) šaljem klijenta posebnim iscjeliteljima.

KOJA JE CIJENA i kako rezervirati termin?

Cijena je 400 HRK, odnosno 55 EUR. Tu vam se nalazi gumb “Rezerviraj termin” koji vas vodi na plaćanje i rezervaciju termina. Ako imate dodatnih pitanja klikom na gumb “Kontaktirajte me” mi možete poslati e-mail

Terapeut:

Vedran Mikuličić

Cijena:

400 kn

Trajanje:

60 min

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.