Suradnici i terapeuti od povjerenja

Tijekom svog rada na sebi i rješavanju vlastitih problema naišao sam na razne terapeute i terapijske pravce. Samo jedna metoda ili vrsta terapije često nisu dovoljne da bi duboko zašli u vlastitu problematiku i rješavanje problema te ponekad je potrebno kombinirati više terapijskih pravaca da bi rezultati bili što bolji i čvršći. U to sam se uvjerio i sam a to mi pričaju i oni klijenti koji su i sami terapeuti te koji na sebi rade s više terapijskih pravaca. Ovdje vam donosim popis mojih suradnika i terapeuta od povjerenja. To su ljudi i terapeutski pravci/metode koje sam osobno prošao ili isprobao. Kada osjetim da je mom klijentu potreban dodatan smjer terapije uputiti ću ga na jednu od navedenih na ovoj stranici. Popis terapeuta i praca će se malo po malo proširivati.

Kristina Bradarić

Astrologija

Astrologija je drevno znanje koje koristi jezik simbola za objašnjavanje čovjekove prirode kao i prirode svijeta oko nas. Ona nam kao takva pruža duboki uvid, prozor u same sebe. U sve naše talente, potencijale, vrline, ali i u sve ono u što najradije ne bismo ni sami sebi priznali. Ona nam daje uvid u našu cjelokupnu karakternu prirodu i psihološku problematiku, ono čega smo svjesni, ali i sve ono čega nismo svjesni. Osim ugodnih karakteristika (a često su nam i one skrivene), ona nam ukazuje i na naša ograničenja, strahove, traume, povrede, obiteljske odnose, karmičke i obiteljske terete – sve ono što pridonosi našoj vlastitoj samosabotaži, ali i put iscjeljenja – naše najveće boli uvijek nose skrivene darove i put prema našoj životnoj svrsi (a vjerujem da je svi imamo). Na taj način vidimo temeljne uzroke naših najtežih životnih izazova,

Ankica Jagnjić

Obiteljske konstelacija

Naša nesposobnost da riješimo svoje životne probleme ponekad je povezana s događajem predaka ili obiteljskim ponavljajućim obrascem koji nikada nije razriješen, osobom, odnosom, emocijom ili događajem koji je isključen ili zatajen. Konstelacije dovode te osobe, odnose, emocije. događaje i ponavljajuće obrasce na površinu svijesti gdje ih se, uz poštovanje, zacjeljuje i otvora protok vitalnosti i blagoslova u sadašnjem vremenu.

Većina obitelji bori se s nasljeđem predaka, s posljedicama nekog oblika ranjavanja i trauma, u sadašnjem trenutku nevidljivim uzrocima ali sa raznolikim i razornim posljedicama. Bez pozornosti i iscjeljivanja, rane predaka na različite načine pojavljuju se u životima i kroz više generacija. Ako mi nismo dovoljno mirni znatiželjni da bismo ih primijetili i prihvatili, mogu zasjeniti ali i obojiti sadašnjost i budućnost.

 

Budite korak ispred - Prijavite se za naš newsletter i budite prvi informirani!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.