Što znači iscjeljivanje za najveće dobro?

Mnogi koji me redovito prate i sudjeluju na mojim meditacijama i iscjeljivanjima često mogu čuti da spominjem da se događa iscjeljenje za najveće dobro pa želim iskoristiti ovu priliku i pojasniti vam što točno znači iscjeljivanje za najveće dobro.

Što je najveće dobro?

blank

Što je najveće dobro ne možemo znati sa našeg ljudskog aspekta. Naš um i ego imaju ograničene mogućnosti pojmiti dalje od ovog fizičkog svijeta te imaju mogućnost tek dotaknuti dijelove nebeske odnosno duhovne realnosti. Kada bi realno sebe zapitali “Što je za moje najveće dobro” vrlo vjerojatno bi ustuknuli i ne bi imali odgovor. Stvar je u tome da mi svi želimo biti dobro, sretni i zdravi te je to sasvim ljudski no možete li sa sigurnošću reći da nešto što vi želite ili mislite da je za vaše dobro zaista jest za vaše dobro? Koliko puta ste se opekli na nešto što ste htjeli, a da se ispostavilo da baš i nije za vas? Naši ljudski porivi i želje nas često udalje od onog što zaista jest za naše najveće dobro, a dodatno u kombinaciji sa društvenim standardima i očekivanjima mogu nas udaljiti daleko od naše vlastite istine i svrhe.

Naš um i ego ne znaju što je za nas najveće dobro stoga odgovor nećemo dobiti od njih. Odgovor možemo dobiti od strane našeg duhovnog vodstva i/ili duše odnosno nas samih. U svom radu sam se često susretao ali i doživio situacije gdje mi se događalo nešto “loše” da bi se ispostavilo da je upravo to ono što mi je trebalo da bih se razvio. Najveće dobro je ono što nam trenutno najviše treba i služi za razvoj.

Jedna moja priča

blank

Moj život je pun anegdota vezanih uz anđeosku realnost i duhovne vodiče. Meni je moje duhovno vodstvo pripremalo prave životne spačke da bi me naučili lekciji i onome što je zaista važno. Kada su se događala “sranja” uvijek sam se pitao “a što meni ovo treba?” , no danas vam mogu reći da mi je itekako trebalo. Uglavnom kratka priča. 2016 godine sam kupovao automobil i u to vrijeme sam se dvoumio između leasinga i kupnje odjednom. Iz određenih tadašnjih razloga sam se odlučio na leasing ali za leasing nisam bio kreditno sposoban. Iako nisam bio kreditno sposoban nešto me guralo u smjeru da idem na leasing, a moje duhovno vodstvo mi je u par navrata reklo “bit će ti sređeno”.

Tada nisam znao kako će biti sređeno ni zašto su tako brižni oko toga da mi leasing uspije ali ne brinite, 2018 godine sam itekako shvatio zašto su toliko brinuli….doći ću do toga. Naravno, leasing je prošao, a sam čovjek koji mi je ugovarao to je rekao da on nema pojma kako mi je to prošlo ali da jest. Naravno vodiči su znali što me čeka, da me čeka bankrot, povratak u Split i da će taj leasing odigrati jednu od ključnih uloga u prihvaćanju odgovornosti za vlastite postupke. Bio sam na sekundu do podne da izgubim to auto zbog neplaćanja, i ta situacija me je iznimno protresla i trgnula iz sna te na kraju pokrenula dobar dio buđenja.

zaključak

blank

I naravno za moje moje najveće dobro je bilo da uzmem auto na leasing, bankrotiram, vratim se zbog toga u Split, upoznam ljubav života, zamalo izgubim auto i na kraju me to sve odvede do toga di danas jesam.

E sad dolazimo do duhovnog dijela iscjeljivanje za najveće dobro. Morao sam vam prvo ovo sve lijepo opisati da bi mogli razumjeti ono što ću sada na kraju napisati. Kada u iscjeljivanju pozivam za najveće dobro svih koji su prisutni to znači da niti ja niti vi ne određujemo što je to vaše najveće dobro već to određuje naša duša u dogovoru s duhovnim vodstvom. Sasvim je jasno da želite da čim prije prođe neko oboljenje ali trebate razumjeti da se sve događa s razlogom i da sve to što se događa nas želi nečemu naučiti. Isto kao i s mojom situacijom, da je nije bilo ne bi naučio što trebam naučiti i ne bi danas ubirao plodove. Kada pozivam iscjeljenje za najveće dobro to znači da se odigra po duhovnom nalogu točno ono što vama treba sada i ovdje za dalje. Možda to neće biti ono što baš vi želite u tom trenutku ali pozivam vas na predaju i povjerenje jer je to zaista jedino što na kraju trebamo i napraviti. Naravno dati vremena i ne odustati.

Hvala vam na pažnji. Vedran Mikuličić

Budite korak ispred - Prijavite se za naš newsletter i budite prvi informirani!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.