Ako ne poznajete moju priču biti će vam nepoznato zašto rad s iscjeliteljima i terapeutima kroz duhovno kanaliziranje, savjetovanje i moderiranje, odnosno kako je priča tekla za mene i kako sam došao do toga. Iz tog razloga vam prvo dostavljam dva blog-a koja možete pročitati da bi ste razumjeli širinu priče.

https://alkemijazivota.com/duhovno-kanaliziranje-savjetovanje-i-mentoriranje-za-iscjelitelje-i-terapeute-objava/
https://alkemijazivota.com/nadolazece-promjene-u-mom-djelovanju/

Kao što možete vidjeti duhovno vodstvo me preusmjerava sve više na rad sa iscjeliteljima i terapeutima. Od samog početka radim sa terapeutima i iscjeliteljima te često sam se našao u situacijama gdje sam drugim iscjeliteljima/terapeutima mogao dati rješenje kanalizirano od njihovog duhovnog vodstva – za njih same ili njihove klijente. Nekada terapeuti/iscjeliteji zapnu sa jednim klijentom na nekom problemu i mogu biti sa sobom frustrirani i u nedoumici što se tu događa. Klasične supervizije koje ne uključuju rad sa duhovnim vodstvom nekada ne mogu dati rezultat jer gledaju situaciju samo sa ljudskog aspekta često ignorirajući duhovni aspekt, a upravo u duhovnom aspektu se često nalaze odgovori. Upravo tako sam dolazio do uvida u karmičke i ostale zapetljaje koje je hitno trebalo rješiti i osloboditi da bi rad s klijentom krenuo željenim smjerom. Ovo je samo jedan primjer, i zapravo ne biram s kojom vrstom terapeuta/iscjelitelja radim, već to za mene radi moje duhovno vodstvo za svakog induvidualno.

Što vam mogu ponuditi?

Postojećim iscjeliteljima i terapeutima mogu ponuditi uvid u djelove kojima trenutno ili nemaju pristup ili su subjektivno vezani uz sebe ili određen slučaj. To radim kanalizirajući duhovno vodstvo svog klijenta i/ili duhovno vodstvo klijenta mog klijenta. U tom slučaju dobijate vodstvo, savjetovanje i po potrebi mentoriranje od strane vašeg duhovnog vodstva. Naravno i ja ću se u svemu tome priključiti sa svojim iskustvom.

Iscjeliteljima i terapeutima u nastajanju (školovanju, i/ili počecima djelovanja) te svima onima koji osjećaju da je to njihov put mogu ponuditi otkrivanje njihovog puta kroz program Otkrij svoju svrhu – otkrij svoj poziv te daljnje mentoriranje i kanaliziranje informacija koje su potrebne za njihov rast i razvoj.

Za obje skupine radim i iscjeljivanje ako je to potrebno što najčešće i jest potrebno u kombinaciji sa mentoriranjem/kanaliziranjem.

Kako možete otkriti jesam li ja za vas?

Uglavnom intuicija ne griješi, ako sam vas privukao tu ima nešto za vas. Možda je to samo jedan dolazak, a možda može to potrajati i duže kroz mentoriranje. Svakako javite mi se emailom, napišete što vas privlači i kakva je trenutna vaša situacija ili problem u kojem se nalazite ako već radite kao iscjelitelj/terapeut. Javiti ću vam se povratno nakon što pročitam i savjetujem se sa svojim duhovnim vodstvom.

Kako radim i koja je cijena?

Radim udaljeno i u svom prostoru ovisno nalazimo li se u istom gradu. Razgovaramo preko mobitela/whatsapp-a/messengera ili pak se družimo uživo. Cijena jednog termina je 400 kn te traje 60 min, ako je potrebno maksimalno 70 min.

Kako mi se možete javiti?

Emailom: vedran@dodiriscjeljenja.com

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.