”Psihologija treba dati priznati astrologiji i prestati se ograđivati od nje jer astrologija sadrži sumu cjelokupne psihologije od antike do danas.” Carl Gustav Jung

Često me pitaju ljudi kada sam se počela baviti astrologijom i na to pitanje ni dan danas nemam konkretan odgovor jer se ne mogu sjetiti kada mi ona u životu nije bila prisutna. Astrologija je jezik nebeskih simbola, jezik koji sam oduvijek zaista razumjela i koji je bio prvi alat koji me suočio sa samom sobom.Ovaj svijet je holografske prirode, na način na svaki dio unutar sebe sadrži svu cjelokupnost. Tamo i mi, unutar sebe, sadržimo svu nebesku konstelaciju koja nije samo ”izvan” nas, već čini nas same, naš karakter, naše tijelo, naš energetski sustav, našu DNA.

Svaki astrolog radi drugačije i pretače u svoj način tumačenja natalnih karti ono što on sam i je. Način na koji ja najviše prakticiram astrologiju je psihološka astrologija i često je koristim kao i dio i pomoćni alat unutar terapijskog rada te smatram da je, nažalost, sama astrologija često krivo interpretirana i korištena.

Kao što je i sam Jung znao i prepoznao, pa ju je i sam koristio na sličan način, natalna karta nam u jednoj slici razotkriva naš unutarnji svijet, naše obrasce, rana uvjetovanja, (pod)svjesne emocije, mehanizme, uvjerenja, načine razmišljanja i djelovanja, naše glavne karmičke lekcije, našu karmu, ali i dharmu, tj. naše najviše potencijale. U smislu predikcija, tj predviđanja ne radim na način da govorim što će se dogoditi u budućnosti, na kraju krajeva, ona je promjenjiva, već astrološkim alatima mogu vidjeti čekaju li osobu u određenom životnom aspektu (posao, ljubav, financije itd) protočna razdoblja ili bi moglo doći do određenih izazova te vodim osobu kroz proces samoosvještavanja što mu ti izazovi u životu žele poručiti, koja je njihova svrha, lekcija i viši smisao. Kakva god energija se vidi, moj način rada se uvijek osnaživanje same osobe unutar kojeg shvaćamo da o nama samima, našoj razini svjesnosti i emocionalne zrelosti ovisi kako ćemo odreagirati na tu energiju i da je na nama odgovornost kakav život sebi u budućnosti krojimo.

Nadalje, tijekom astroloških čitanja jako volim osobi naglasiti njene najviše potencijale, talente, vrijednosti koje ima unutar sebe i koje ima potencijal dijeliti s drugima te ju podržati tijekom procesa samoostvarenja.

Astrologija je također holistički alat rada na sebi jer obuhvaća i našu fizičku, emocionalnu, mentalnu, energetsku i karmičku razinu. Ako se koristi na ispravan način, zaista predstavlja vrijedan alat pri samoosvještavanju i dobivanju jasnoće samog sebe i vlastitog životnog puta.

Za astrološku analizu su mi potrebni vaši podaci o rođenju: datum, godina, mjesto i točan sat. Analiza traje cca sat vremena, a radim je ili u živo ili online preko video poziva. Audio snimku dobivate na mail, a cijena je 300 kn. Ona može biti općenita i/ili usmjerena na temu vašeg interesa.

Također su moguće analize odnosa (partnerskih, obiteljskih, prijateljskih, poslovnih…) u kojoj nudim dublje uvide u dinamiku samog odnosa, izazove i lekcije koje učimo unutar njih, potencijal samog odnosa kao i karmičku pozadinu. Također dajem i osvrt na i na same individue unutar odnosa. U svim analizama naglasim glavne karmičke lekcije i disbalanse kroz koje smo došli rasti. 

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.