Teorije zavjere u kripto financijama

SKU: 52231.
Kategorija: .

Teorije zavjere u kripto financijama

222,00 kn

Ovaj webinar je za sve koje zanimaju teorije zavjere, neovisno o vašoj razini informiranosti i o tome jeste li ulagali u kripto do sada ili niste. Ovo je jedinstvena prilika ulaska u zečju rupu kripto valuta. Sve detalje o uključenju pročitajte u nastavku skrolanjem

Odaberi svoju cijenu

150 HRK (20 EUR), 222 HRK (30 EUR), 333 HRK (44 EUR), 444 HRK (59 EUR), 555 HRK (74 EUR), 666 HRK (89 EUR), 777 HRK (104 EUR), 888 HRK (119 EUR)

Recenzije

Još nema recenzija.

Add a review

Vjerujem da ste upoznati sa teorijama zavjere u većem ili manjem obimu. Možda ste tek ušli u taj svijet, a možda ste profesionalac. Kako god bilo, jeli vam se učinilo da se najmanje zna i priča o teorijama zavjere u kripto valutama, što je poprilično zanimljivo zar ne?

Razmislite, svašta se priča i teorizira, međutim probajte se sjetiti jeste li i koliko ste čuli teorija zavjere koje se tiču kripto valuta? Mogli ste čuti samo jednu stvar, a to je da je kripto loš i da iza njega stoje mračne strukture, no jeli uistinu tako i što ako stvarna situacija nije tako jednostavno crno bijela?

Iz tog razloga za vas organiziramo ovaj webinar na temu teorija zavjere u kripto financijama, webinar u kojem ćemo vas duboko uvesti u zečju rupu na ozbiljan ali i zabavno sarkastičan način te ćemo pokušati razotkriti tko je tko u kripto svijetu. Nitko ne zna što se točno događa u pozadini svega, neke stvari su više očite, neke manje no mi vam približiti svoja saznanja te vas informirati i podučiti ono što mi znamo, a u cilju da vi budete bolje informirani i pripremljeni.

Ovaj webinar je za sve koje zanimaju teorije zavjere, neovisno o vašoj razini informiranosti i o tome jeste li ulagali u kripto do sada ili niste. Ovo je jedinstvena prilika ulaska u zečju rupu kripto valuta. Sve detalje o uključenju pročitajte u nastavku.

Za ovaj webinar ne morate:

➡️ Imati Kripto Valute
➡️ Biti informiran o Kripto Valutama
➡️ Voljeti ili Prezirati (neVoljeti) Kriptovalute

O voditeljima webinara:

Richard Balija –

Richard je mladi poduzetnik, a kripto valutama se počeo baviti prije 7+ godina. Zadnje 3 godine se bavi kriptovalutama 24/7.

Poput privatnog brokera upravlja portfeljima klijenata (dnevni trading i kompletn defi sektor) te razvija vlastiti p2e NFT projekt.
Radionice će se održati sa maksimalnim fokusom na praktičnu primjenu i uporabu kripta.

Vedran Mikuličić –

Vedran je poduzetnik, “teoretičar” zavjere već 18 godina, duhovni kanal i iscjelitelj. Od 2017 silom prilika prihvaća svoj životni poziv pomaganja ljudima kroz duhovnost i iscjeljivanja te je od početka korone vodio više od 160 raznih online vođenih meditacija/iscjeljivanja koje pomažu ljudima kod raznih problema i izazova.

Od Richarda ćete dobiti prizemnu perspektivu, a od Vedrana duhovnu.

NAJČEŠĆE POSTAVLJENA PITANJA I ODGOVORI:

Kako mogu kupiti pristup ovom iscjeljivanju?

  1. Na vrhu kliknite na gumb “Dodaj u košaricu”.
  2. Sada kliknite na gumb “Vidi košaricu”
  3. Sada kliknite na gumb “Kreni na plaćanje”
  4. Prijavite se u svoj korisnički račun ako ste postojeći kupac ili ispunite svoje podatke ako ste novi kupac
  5. Odaberite način plaćanja
  6. Kliknite na gumb “Naručite” i dovršite plaćanjem.

Što nakon plaćanja?

Ako ste platili karticom ili paypalom, tada ste odmah na e-mail dobili upute za pristup pa postupite prema uputama. Nekada e-mail završi u neželjenoj pošti ili promocijama pa obratite pozornost. Ako ste platili internet bankarstvom, morate sačekati 1 dan za knjiženje i onda ćete dobiti e-mail za pristup.

Koliko dugo mi ostaje snimka?

Snimka iscjeljivanja ostat će vam u trajnom posjedu na vašem korisničkom računu na društvenoj mreži Alkemija života.

Ako budem zadovoljna/an, mogu li kasnije nadoplatiti?

Naravno. To možete učiniti ponovnom narudžbom i uplatom u željenom iznosu.

Imate li drugih kripto edukacija?

Naravno, sve naše kripto edukacije možete vidjeti klikom ovdje:       Edukacije (5)