Rastvaranje ega – online izlaganje i iscjeljivanje

SKU: 27521.

Rastvaranje ega – online izlaganje i iscjeljivanje

150,00 kn300,00 kn

Odaberi svoju cijenu

150 HRK (20 EUR), 200 HRK (26 EUR), 250 HRK (32 EUR), 300 HRK (40 EUR)

Recenzije

Još nema recenzija.

Add a review

Putovati putem rasta i evolucije je put koji nas neminovno dovodi do toga da se pozabavimo svojim vlastitim egom. I premda ga možemo osjetiti i u njegovim izazovnim aspektima koje osjećamo u odvojenosti od sebe, drugih, svijeta, postojanja  ( npr. neugodnim emocijama, traumama, povredama, uvjerenjima itd.), on nam je prijeko potreban i nužan da bi uopće mogli funkcionirati u ovoj realnosti i ljudska je zadanost.

Tek stabilan, tj. zreo ego je onaj koji može krenuti putem transcedencije, tj. izaći van okvira svoje ranjenosti i pomaknuti i vlastiti identitet prema onom esencijalom, duhovnom. Putem osobnog razvoja imamo priliku da s egom, tj, sami sobom znamo baratiti, da se znamo nositi sa samim sobom i u ugodnim i u neugodnim stanjima te da i sam ego sve više služi našoj esenciji, našoj istinskoj prirodi.

Ova vremena i društvo koje kolektivno gradimo traži od nas da sazrijemo na dubljim nivoma i da se vratimo svojoj istinskoj prirodi. Da iskustveno uvidimo svoje vlastite dualnosti te iz unutarnjeg mjesta veće harmonije i prihvaćanja samih sebe iz srca to isto preslikamo i na van. Pozvani smo prvo unutar sebe graditi mostove jedinstva i ne-dualnosti te proširiti vidike vlastitig identiteta.

O svemu ovome pričamo u ovom događaju i druženju s vama, kako nastaje ego, koja je njegova uloga te, kako, u konačnici možemo ući u što kvalitetniji, nježniji i ljubavniji odnos s tim dijelom sebe. Na kraju krajeva, cjelovitost nas poziva da priglimo sve dijelove sebe – Božja ljubav i milost nikoga i ništa ne izostavlja – pa tako sigurno ne i naš ego. Pričamo o transforamciji i transcedenciji i svemu ostalom što vas bude interesiralo.

Kao i uvijek, u drugom dijelu nas Vedran provodi kroz proces iscjeljivanja po nalogu vodstva i za naše najviše dobro. Iscjeljivanje će ići u smjeru osvještavanja i rastvaranja slojeva ega koji nam više ne služe te nas sputavaju, te istovremeno izgradnji zdravog ega koji nam služi.

Vidimo se!

Kristina & Vedran

Kako pristupiti ovom iscjeljivanju?

Za ovaj webinar se plaća klizna kotizacija u iznosu između 150 HRK (20 EUR) i 300 HRK (40 EUR), a vi sami birate cijenu po svojim mogućnostima i po onom koliko vi smatrate da ovaj događaj i iscjeljivanje za vas vrijedi. Koju god cijenu da odaberete dobiti ćete isti sadržaj web ikakve razlike.

Svoju snimku možete kupiti tako da odaberite cijenu iz padajućeg izbornika na vrhu i onda na gumb Dodaj u košaricu. Popratite sve korake do uspješne uplate i odmah nakon uplate će vam stići e-mail sa uputama za uključenje.

Snimka iscjeljivanja će vam ostati u trajnom posjedu na vašem korisničkom računu na društvenoj mreži Alkemija života. Ako budete zadovoljni i htjeli nadoplatiti, to možete ponovnom narudžbom i uplatom u željenom iznosu.

Nakon uplate će vam stići e-mail sa uputama za pristup, obavezno provjerite neželjenu poštu i promocije jer e-mail nekada tamo završi. E-mail vam sigurno dolazi, samo ga nemojte propustiti, a bude li bilo kakvih problema javite mi se na vedran@alkemijazivota.com

SNIMKA VAM OSTAJE TRAJNO.

O nama

Sve o nama možeš pročitati klikom ovdje: o-nama

Iskustva sa iscjeljivanja možeš vidjeti klikom ovdje: iskustva

Sva iscjeljivanja koja smo radili možeš vidjeti klikom ovdje: meditacije-i-iscjeljivanja

Ako se želite uključiti kao suradnik i na ime toga dobiti besplatna iscjeljivanja, zahtjev možete aktivirati klikom ovdje: Postani suradnik . Upute za aktivaciju su na toj stranici. Kako preporučiti i steći bodove će vam pisati pod opcijom “Sustav preporuka” koja će se pojaviti nakon što budete aktivirani kao suradnik.

[cusrev_reviews_slider count=”20″ slides_to_show=”4″ show_products=”true” product_links=”true” sort_by=”rand” sort=”rand” categories=”” product_tags=”” products=”” color_brdr=”#ebebeb” color_bcrd=”#ffffff” color_pr_bcrd=”#f4f4f4″ color_stars=”#FFD707″ shop_reviews=”false” count_shop_reviews=”1″ inactive_products=”false” autoplay=”true” avatars=”initials” max_chars=”200″ min_chars=”0″ show_dots=”false”]