Rastvaranje ega – online izlaganje i iscjeljivanje

Putovati putem rasta i evolucije je put koji nas neminovno dovodi do toga da se pozabavimo svojim vlastitim egom. I premda ga možemo osjetiti i u njegovim izazovnim aspektima koje osjećamo u odvojenosti od sebe, drugih, svijeta, postojanja  ( npr. neugodnim emocijama, traumama, povredama, uvjerenjima itd.), on nam je prijeko potreban i nužan da bi uopće mogli funkcionirati u ovoj realnosti i ljudska je zadanost.

Tek stabilan, tj. zreo ego je onaj koji može krenuti putem transcedencije, tj. izaći van okvira svoje ranjenosti i pomaknuti i vlastiti identitet prema onom esencijalom, duhovnom. Putem osobnog razvoja imamo priliku da s egom, tj, sami sobom znamo baratiti, da se znamo nositi sa samim sobom i u ugodnim i u neugodnim stanjima te da i sam ego sve više služi našoj esenciji, našoj istinskoj prirodi.

Ova vremena i društvo koje kolektivno gradimo traži od nas da sazrijemo na dubljim nivoma i da se vratimo svojoj istinskoj prirodi. Da iskustveno uvidimo svoje vlastite dualnosti te iz unutarnjeg mjesta veće harmonije i prihvaćanja samih sebe iz srca to isto preslikamo i na van. Pozvani smo prvo unutar sebe graditi mostove jedinstva i ne-dualnosti te proširiti vidike vlastitig identiteta.

O svemu ovome pričamo u ovom događaju i druženju s vama, kako nastaje ego, koja je njegova uloga te, kako, u konačnici možemo ući u što kvalitetniji, nježniji i ljubavniji odnos s tim dijelom sebe. Na kraju krajeva, cjelovitost nas poziva da priglimo sve dijelove sebe – Božja ljubav i milost nikoga i ništa ne izostavlja – pa tako sigurno ne i naš ego. Pričamo o transforamciji i transcedenciji i svemu ostalom što vas bude interesiralo.

Kao i uvijek, u drugom dijelu nas Vedran provodi kroz proces iscjeljivanja po nalogu vodstva i za naše najviše dobro. Iscjeljivanje će ići u smjeru osvještavanja i rastvaranja slojeva ega koji nam više ne služe te nas sputavaju, te istovremeno izgradnji zdravog ega koji nam služi.

Vidimo se!

Kristina & Vedran

Kako pristupiti ovom iscjeljivanju?

Za ovaj webinar se plaća klizna kotizacija u iznosu između 150 HRK (20 EUR) i 300 HRK (40 EUR), a vi sami birate cijenu po svojim mogućnostima i po onom koliko vi smatrate da ovaj događaj i iscjeljivanje za vas vrijedi. Koju god cijenu da odaberete dobiti ćete isti sadržaj web ikakve razlike.

Svoju snimku možete kupiti tako da odaberite cijenu iz padajućeg izbornika na vrhu i onda na gumb Dodaj u košaricu. Popratite sve korake do uspješne uplate i odmah nakon uplate će vam stići e-mail sa uputama za uključenje.

Snimka iscjeljivanja će vam ostati u trajnom posjedu na vašem korisničkom računu na društvenoj mreži Alkemija života. Ako budete zadovoljni i htjeli nadoplatiti, to možete ponovnom narudžbom i uplatom u željenom iznosu.

Nakon uplate će vam stići e-mail sa uputama za pristup, obavezno provjerite neželjenu poštu i promocije jer e-mail nekada tamo završi. E-mail vam sigurno dolazi, samo ga nemojte propustiti, a bude li bilo kakvih problema javite mi se na vedran@alkemijazivota.com

SNIMKA VAM OSTAJE TRAJNO.

O nama

Sve o nama možeš pročitati klikom ovdje: o-nama

Iskustva sa iscjeljivanja možeš vidjeti klikom ovdje: iskustva

Sva iscjeljivanja koja smo radili možeš vidjeti klikom ovdje: meditacije-i-iscjeljivanja

Ako se želite uključiti kao suradnik i na ime toga dobiti besplatna iscjeljivanja, zahtjev možete aktivirati klikom ovdje: Postani suradnik . Upute za aktivaciju su na toj stranici. Kako preporučiti i steći bodove će vam pisati pod opcijom “Sustav preporuka” koja će se pojaviti nakon što budete aktivirani kao suradnik.

[cusrev_reviews_slider count=”20″ slides_to_show=”4″ show_products=”true” product_links=”true” sort_by=”rand” sort=”rand” categories=”” product_tags=”” products=”” color_brdr=”#ebebeb” color_bcrd=”#ffffff” color_pr_bcrd=”#f4f4f4″ color_stars=”#FFD707″ shop_reviews=”false” count_shop_reviews=”1″ inactive_products=”false” autoplay=”true” avatars=”initials” max_chars=”200″ min_chars=”0″ show_dots=”false”]

Budite korak ispred - Prijavite se za naš newsletter i budite prvi informirani!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.