Povjerenje & Prepuštanje Životu

Živjeti život u povjerenju naspram života samog, naspram samih sebe, Boga, Univerzuma je onaj u kojem s ljubavlju, nježnošću i mekoćom možemo nositi svoje unutranje nesigurnosti i strahove je život koji je prožet slobodom, zahvalnošću i hrabrošću. Život u povjerenju ne znači da nikad ne osjećamo strah, već da ga znamo okupati ljubavlju.

Strah kontrahira, grči, sužava ili blokira protok energije u tijelu, alarmira naš emotivni i fiziološki sustav na opasnost i premda nam evolucijski služi za preživljavanje, isto toliko nas može i spriječiti da uopće živimo, da vjeru koju imamo znanjem i u glavi ne živimo konkretno u životnim odlukama.

Korijenski većina ljudi u svojim stanicama nosi određene strahove, na dubinskim razinama, strah od smrti i/ili ludila te iz njih i pokušavamo kontrolirati života, znamo donositi odluke koje nisu u skladu s nama, s našom istinom, našim srcem, intuicijom, već su temeljene na računicama i strahu. Često takve rečenice i strahovi dođu u formi ”Što ako…..”.

Povjerenje i prepuštanje ne znači da ćemo biti pasivni, ali znači da nećemo forsirati stvari, izdavati sebe i svoje vrijednosti, ono nam daje hraborst da poslušamp glas svoje unutarnje istine i da se uputimo u nepoznato, bez obzira što nam ono može izazivati osjećaj straha.

Vremena i društveni kontekst koji svi živimo već duže vrijeme nas poziva da zaronima dublje u sebe, u korijen svega onoga što nam kontrahira, grči tijelo, stvara osjećaj panike i straha, da roneći kroz strah preživimo, dobivajući tako iskustvo da se na drugom kraju smrti uvijek nalazi – novi život.

Pozvani smo stati u svoju snagu, ali i zaroniti u svoj unutrašnji centar, u svom srcu pronaći Boga/Ljubav te ga maknuti s trona vanjskih projekcija, gurua, mjesta, učitelja, autoriteta itd., već kroz povezanost s vlastitim srcem, ljubavlju koja obavija nas same u cijelosti, ali se širi izvan nas i obavija i cijelu kreaciju, iskustveno osjetiti i spoznati tko smo mi zaista, koja je naša esencija- I kad je osjetimo vidjeti kako je sve više možemo živjeti u svakodnevnom životu, u praktičnim, stvarima, odnosima, izazovima i odlukama.

Život povjerenja je život ljubavi. Prividna suprotnost ljubavi i životu su strah i smrt. Kažem prividna jer. suočavajući se sa svim osjećajima koje nam npr izaziva riječ smrt dolazimo do ljubavi i života. .I na taj način lagano izlazimo iz igre dualiteta..

Naša esencija, naše otverno srce i doticaj s ljubavlju topi strah, prvenstveno u nama samima, a posljedično se širi i izvan nas.

Ovaj događaj i iscjeljivanje je za vas ako:
  • bez obzira na znanja koja imate, još uvijek (neke) životne odluke temeljite na strahu
  • imate izazova s raznolikim strahovima
  • želite živjeti život u većem osjećaju prepuštanja i povjerenja
  • osjećate da želite otpustiti kontrolu, ali ne znate kako
  • želite napraviti određene životne promjene, ali se zbog straha ne usudite
  • želite se sve više prepustiti svom srcu i unutarnjem vodstvu/intuiciji
TRAJANJE CIJELOG DOGAĐAJA SKUPA SA MEDITACIJOM I ISCJELJIVANJEM: 101 MIN

Ovo je snimka događaja koji je bio 07.08.2021. Iako je snimka, iscjeljivanje ima jednak učinak kao da ste bili uživo jer iscjeljivanje nema veze sa nama već sa vama, vašim duhovnim vodstvom i anđelima. mI smo samo provodnici i voditelji kroz vaše vlastito iscjeljivanje, a anđeli i vodići rade iscjeljenje neovisno o vremenu i prostoru.
Snimka vam ostaje na trajno korištenje i koliko god želite možete je koristiti.

Od srca vam želimo iscjeljenje.

Vaši Kristina & Vedran

 

Važna informacija

Po nalogu našeg duhovnog vodstva omogućili smo izbornik sa raznim cijenama te odaberite onu koja odgovara vašim mogućnostima. Puna cijena je stvarna cijena ovog iscjeljivanja, a ako u ovom trenutku ne možete više od minimalne cijene i ako budete zadovoljni iscjeljivanjem, možete bilo kada u budućnosti ponoviti kupnju ovog iscjeljivanja i na taj način izvršiti dodatnu uplatu. Klikom na “dodaj u košaricu” pokrećete postupak naručivanja i kupovine. Ako zapnete u naručivanju kontaktirajte me na vedran@alkemijazivota.com

 

Budite korak ispred - Prijavite se za naš newsletter i budite prvi informirani!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.