Otpuštanje stresa i regeneracija tijela

SKU: 9252997-1.

Otpuštanje stresa i regeneracija tijela

111,00 kn300,00 kn

Odaberi svoju cijenu

111 HRK (15 EUR), 150 HRK (20 EUR), 200 HRK (26 EUR), 250 HRK (32 EUR), 300 HRK (40 EUR)

Recenzije

Još nema recenzija.

Add a review

”Moderan” životni stil koji je obojan obavezama, užurbanošću, a trenutno i strahom, ostavlja danak na našem cijelom sustavu. Ako u životu želimo živjeti balans i osjećati unutarnje zadovoljstvo, balansiranje obaveza i odmora je jako bitna stavka. Često čujem od ljudi da imaju problem priuštiti sebi odmor, a kada ga i priušte, da se ne mogu do kraja opustiti. Baš onako u potpunosti, umiriti se, prepustiti Majci Zemlji i samo bivati. Regenerirati se. Zašto je to tako? Što nas sprečava unutar nas samih da doživimo to unutarnje stanje umirenja? Kakve to posljedice može ostaviti na nama? Kako pomoći sebi da lakše utonemo u to stanje mira? Tijekom ovog događaja u najbitnijim crtama pričam o svemu navedenom.

Kristina Bradarić

Pratim neko vrijeme svoje tijelo i kako se osjećam ovisno o tome koliko sam pod stresom i koliko radim. Morao sam to osjetiti svjesno na svojoj koži iako znam da je to povezno i o tome se svugdje može pročitati. Konkretno kod mene najbrže se primijeti problem/poremećaj u radu crijeva odnosno odsustvu stolice.
Prije par dana u razgovoru sa svojim duhovnim vodstvom pojasnili su mi da napeti živčani sustav ima veći utjecaj na zdravlje nego bilo što drugo iako ne smijemo zanemariti utjecaj hrane, vode, zraka i svega ostalog. Kada je naš živčani sustav stalno u napetom stanju tijelo nikako ne može ući u proces opuštenosti, odmora i regeneracije stoga se ne može boriti protiv svega štetnog u našem tijelu i tu leži jako veliki broj potencijalnih oboljenja.

Iz tog razloga sam njih dobio prijedlog da napravim s njima jedan iscjeljujući live video na temu opuštanja živčanog sustava odnosno otpuštanje svega nakupljenog tokom dana/tjedna. Cilj je otpuštanje, umirenje, regeneracija i punjenje.

Vedran Mikuličić

Cijeli događaj skupa sa meditacijom traje 35 minuta, a sama meditacija traje 10 minuta. Ova meditacija je kratka i namijenjena je otpuštanju dnevnog stresa uz pomoć vaših duhovnih vodiča i anđela iscjeljenja.

Važna informacija

Po nalogu našeg duhovnog vodstva omogućili smo izbornik sa raznim cijenama te odaberite onu koja odgovara vašim mogućnostima. Puna cijena je stvarna cijena ovog iscjeljivanja, a ako u ovom trenutku ne možete više od minimalne cijene i ako budete zadovoljni iscjeljivanjem, možete bilo kada u budućnosti ponoviti kupnju ovog iscjeljivanja i na taj način izvršiti dodatnu uplatu. Klikom na “dodaj u košaricu” pokrećete postupak naručivanja i kupovine. Ako zapnete u naručivanju kontaktirajte me na vedran@alkemijazivota.com