Online iscjeljivanje posljedica abortusa u obiteljskom stablu i polju

Pogledajte ovaj besplatni informativno edukacijski video da bi razumjeli važnost iscjeljivanja abortusa. U tom videu vam je zaista sve detaljno objašnjeno i vjerujem da ćete saznati mnogo toga što još niste znali.

VAŽNO je za razumjeti da je ovo iscjeljivanje za sve, ovdje se ne radi isključivo za žene koje su doživjele abortus, jer se posljedice pobačaja prenose na sve članove obitelji, i muške i ženske, iz generacije na generaciju te vrlo često nosimo posljedice događaja koje su proživjeli naši pretci. Posljedice mogu biti poput psihičkih poremećaja, anksioznosti ali i drugih raznih oboljenja i životnih nedaća/problema.

ISKUSTVA:

[cusrev_reviews_slider count=”50″ slides_to_show=”3″ show_products=”true” product_links=”true” sort_by=”date” sort=”desc” categories=”122″ products=”” color_brdr=”#ebebeb” color_bcrd=”#ffffff” color_pr_bcrd=”#f4f4f4″ color_stars=”#FFD707″ shop_reviews=”false” count_shop_reviews=”1″ inactive_products=”false” autoplay=”true” avatars=”initials” max_chars=”200″ min_chars=”0″ show_dots=”false”]

NAJČEŠĆE POSTAVLJENA PITANJA I ODGOVORI:

Kako mogu kupiti pristup ovom iscjeljivanju?

  1. Na vrhu imate padajući izbornik sa cijenama. Odaberite cijenu prema svojim mogućnostima i prema onom koliko vi smatrate da ovaj događaj i iscjeljivanje za vas vrijedi. Nema razlike u količini/kvaliteti između cijena.
  2. Kliknite na gumb “Dodaj u košaricu”.
  3. Sada kliknite na gumb “Vidi košaricu”
  4. Sada kliknite na gumb “Kreni na plaćanje”
  5. Prijavite se u svoj korisnički račun ako ste postojeći kupac ili ispunite svoje podatke ako ste novi kupac
  6. Odaberite način plaćanja
  7. Kliknite na gumb “Naručite” i dovršite plaćanjem.

Što nakon plaćanja?

Ako ste platili karticom ili paypalom, tada ste odmah na e-mail dobili upute za pristup ali i odmah ćete biti odvedeni na samo iscjeljivanje. Nekada e-mail završi u neželjenoj pošti ili promocijama pa obratite pozornost. Ako ste platili internet bankarstvom, morate sačekati 1 dan za knjiženje i onda ćete dobiti e-mail za pristup.

Koliko dugo mi ostaje snimka?

Snimka vam ostaje na trajno korištenje. Koristiti je možete – koliko god želite. Ako želite ponoviti iscjeljivanje, napravite pauzu od minimalno tri dana.

Ako budem zadovoljna/an, mogu li kasnije nadoplatiti?

Naravno. To možete učiniti ponovnom narudžbom i uplatom u željenom iznosu.

O voditelju/iscjelitelju

Ovaj život sam odabrao biti i djelovati kao iscjelitelj te na taj način pomoći ljudima i društvu u transformaciji. Moj put prema prihvaćanju mojih talenata i svrhe je bio trnovit i pun odbacivanja i izbjegavanja. No kako to biva Život te pritisne na različite načine da se suočiš sa samim sobom. 18 godina sam se profesionalno bavio računalnim programiranjem i razvojem softvera.

Na zimu 2017 god. započinje moja avantura te u samom početku radim isključivo 1na1 tretmane. Trebalo mi je dvije godine rada i potvrda mog rada i djelovanja (dokaza) da bi moj ljudski aspekt prestao sumnjati u ono što radim i što se događa.

Nakon prestanka sumnje događa se prava transformacija i strelovit duhovni rast uz pomoć i instrukcije od mog duhovnog vodstva koje od tada bez pogovorno slušam.
Za vrijeme korone započinjem raditi online iscjeljivanja kojima se ubrzo pridružuje i Kristina. U skoro tri godine sam napravio više od 180 online događaja/iscjeljivanja sa jako puno raznih tema i na kojima je sudjelovao veliki broj ljudi.

Radim duhovno savjetovanje 1na1, a sve o tome možete pročitati ovdje: Duhovno savjetovanje sa Vedranom
Licenciran sam od strane HUPED-a kao intuitivni iscjelitelj, iskustva ljudi možete pročitati ovdje: Iskustva
Detaljno me možete upoznati kroz moj podcast kod ATME: https://youtu.be/6UEJufH-3GU

Budite korak ispred - Prijavite se za naš newsletter i budite prvi informirani!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.