Online iscjeljivanje mozga i očiju (moždani udar, epilepsija, karcinomi itd…)

Cilj ovog meditativnog online iscjeljivanja je pružiti vam iskustvo uvida i iscjeljivanja vaših problema sa koji su povezani sa mozgom i očima. U to su uključena sve vrste problema i oboljenja povezane sa tim organima. To mogu biti moždani udari, karcinomi, epilepsija, ozljede glave itd. Ovo iscjeljivanje je za sve neovisno o tome imate li problema ili ozljede, jer ćemo također čistiti mozak od toksina i parazita. Čitajte dalje da bi saznali kako se uključiti.

KONCEPT ISCJELJIVANJA

Iscjeljivanje je online snimka u kojoj vi pratite vođenu meditaciju. Cijelo iscjeljivanje vas vodim kroz meditaciju, korak po korak polako i sa uputama te me samo slušate i pratite.

Kako pristupiti ovom iscjeljivanju?

Pristup snimci možete kupiti tako da odaberete cijenu iz padajućeg izbornika na vrhu i onda na gumb Dodaj u košaricu. Popratite sve korake do uspješne uplate. Pristup iscjeljivanju ćete dobiti odmah ako ste platili karticom ili po evidentiranoj uplati ako se uplatili bankovnom uplatom.

Snimka iscjeljivanja će vam ostati u trajnom posjedu na vašem korisničkom računu na društvenoj mreži Alkemija života. Ako budete zadovoljni i htjeli nadoplatiti, to možete ponovnom narudžbom i uplatom u željenom iznosu.

KAKO IZGLEDA ISCJELJIVANJE?

Ovo iscjeljivanje kao i svako drugo koje radim će biti vođeno. Trebate pripremiti bocu ili čašu vode koju ćemo reprogramirati prije samog iscjeljivanja, a nakon toga vas vodim u samo iscjeljivanje. Sve što je potrebno jest da se legnete, opustite i slušate kako vas provodim kroz proces meditacije/iscjeljivanja. Cijeli događaj će trajati oko sat vremena.

O voditelju/iscjelitelju

Ovaj život sam odabrao biti i djelovati kao iscjelitelj te na taj način pomoći ljudima i društvu u transformaciji. Moj put prema prihvaćanju mojih talenata i svrhe je bio trnovit i pun odbacivanja i izbjegavanja. No kako to biva Život te pritisne na različite načine da se suočiš sa samim sobom. 18 godina sam se profesionalno bavio računalnim programiranjem i razvojem softvera.

Na zimu 2017 god. započinje moja avantura te u samom početku radim isključivo 1na1 tretmane. Trebalo mi je dvije godine rada i potvrda mog rada i djelovanja (dokaza) da bi moj ljudski aspekt prestao sumnjati u ono što radim i što se događa.

Nakon prestanka sumnje događa se prava transformacija i strelovit duhovni rast uz pomoć i instrukcije od mog duhovnog vodstva koje od tada bez pogovorno slušam.

Za vrijeme korone započinjem raditi online iscjeljivanja kojima se ubrzo pridružuje i Kristina. U skoro tri godine sam napravio više od 180 online događaja/iscjeljivanja sa jako puno raznih tema i na kojima je sudjelovao veliki broj ljudi.

Radim duhovno savjetovanje 1na1, a sve o tome možete pročitati ovdje: https://zajednica.alkemijazivota.com/product/duhovno-savjetovanje

Licenciran sam od strane HUPED-a kao intuitivni iscjelitelj, iskustva ljudi možete pročitati ovdje: https://zajednica.alkemijazivota.com/iskustva

Detaljno me možete upoznati kroz moj podcast kod ATME: https://youtu.be/6UEJufH-3GU

Budite korak ispred - Prijavite se za naš newsletter i budite prvi informirani!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.