Meditacija za iscjeljivanje trauma i balansiranja živčanog sustava

Jedan od vodećih uzroka naše patnje kao ljudskih bića je neiscijeljena trauma. I jedna od glavnih stvari od koje najčešće maknemo pogled je neiscijeljena trauma. Smatrajući da se tako teška riječ sigurno ne odnosi na nas.

Traume svakako jesu ono što bi nazvali tragičnim događajima (smrt, bolest, rat, zlostavljanje itd). Međutim, jako je bitno osvijestiti da po traumu spada svako iskustvo koje je za naš sustav bilo previše i kod kojeg nismo imali adekvatnu podršku. I osobno smatram da ne postoji ljudsko biće koje nije baš nikad iskusilo traumatsko iskustvo. Pitanje je samo u kolikoj mjeri.

Simptomi trauma su i osjećaj odbačenosti, napuštenosti, nepovjerenja, izdaje, usamljenosti, anksioznost, raznoliki strahovi i fobije, napadaji panike, nemogućnost da ostvarimo kontakt i odnose s drugim ljudima, tendencija stvaranja destruktivnih odnosa, depresija, nesanica, nemogućnost fokusiranja, apatija, izazovi sa zdravim granicama, inertnost i mnogi, mnogi drugi jer danas već znamo da neiscijeljena trauma može utjecati i na naše fizičko zdravlje. U stvari, simptomi spadaju u svakidašnje stvari koje nas kolektivno kao ljudska biće muče. Mnoge stvari koje jedni drugima svakodnevno prepričavamo na kavama.

Krenuti putem iscjeljenja znači početi vraćati sebi svoju životnu energiju, užitak, smisao, autonomiju, slobodu, vrijednost, radost, kreativnost itd. To je put koji je za hrabre jer se usuđujemo pogledati tamo odakle smo cijeli život micali pogled. To je put za sve one koji osjete da ne žele više biti robovi svoje prošlosti i spremni su preuzeti život u svoje ruke s odgovornošću.

Želim nam svima da s povjerenjem i pozitivnom namjerom naspram sebe zaronimo u svoje odbačene dijelove. Da traume transformiramo u životnu silu i da taj isti poklon proslijedimo i drugima. Da svjetlom obasjamo one dijelove nas koje vape da ih osjetimo, vidimo, prisvojimo u svoj zagrljaj.

Kristina

OVO ISCJELJIVANJE I MEDITACIJA JE ZA VAS AKO:
 • Imate izazova u odnosima, poslu, zdravlju, financijama
 • Imate simptome kao što su raznoliki strahovi, anksioznost, depresija, napadaji panike, fobije
 • Skloni ste depresiji
 • Prati vas osjećaj odbačenosti, napuštenosti, nepovjerenja, izdaje
 • Teško stvarate odnose i kontakt s drugim ljudima
 • Nedostaje vam osjećaja smisla, radosti, kreativnosti, strasti
 • Patite od nesanice i kroničnih bolova
 • Imate izazova s granicama
 • Ponavljaju vam se isti obrasci kojima ne vidite uzrok

U ovom događaju kroz informiranje naučiti ćete:

 • Iskustvo u vezi trauma iz prakse
 • O fragmentaciji duše prilikom traume
 • O psihičkim poremećajima prilikom fragmentacije duše
 • Što je trauma i koje su posljedice
 • Trauma rođenja
 • Kako ukloniti energiju traume iz obitelji
 • Utjecaj rizične trudnoće i prijevremenog poroda
 • Kako osvijestiti traume iz djetinjstva i još mnogo toga
meditacija i iscjeljivanje: 25 MIN
Trajanje cijelog događaja skupa sa meditacijom i iscjeljivanjem: 99min

Ovo je snimka događaja i iscjeljivanja. Iako je snimka, iscjeljivanje ima jednak učinak kao da ste bili uživo jer iscjeljivanje nema veze sa nama već sa vama, vašim duhovnim vodstvom i anđelima. mI smo samo provodnici i voditelji kroz vaše vlastito iscjeljivanje, a anđeli i vodići rade iscjeljenje neovisno o vremenu i prostoru.
Snimka vam ostaje na trajno korištenje i koliko god želite možete je koristiti.

Od srca vam želimo iscjeljenje.

Vaši Kristina & Vedran

 

Važna informacija

Po nalogu našeg duhovnog vodstva omogućili smo izbornik sa raznim cijenama te odaberite onu koja odgovara vašim mogućnostima. Puna cijena je stvarna cijena ovog iscjeljivanja, a ako u ovom trenutku ne možete više od minimalne cijene i ako budete zadovoljni iscjeljivanjem, možete bilo kada u budućnosti ponoviti kupnju ovog iscjeljivanja i na taj način izvršiti dodatnu uplatu. Klikom na “dodaj u košaricu” pokrećete postupak naručivanja i kupovine. Ako zapnete u naručivanju kontaktirajte me na vedran@alkemijazivota.com

Budite korak ispred - Prijavite se za naš newsletter i budite prvi informirani!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.