Iscjeljivanje žlijezda sa unutarnjim lučenjem

Za opći osjećaj homeostaze tijela, neizbježno je spomenuti endokrine žlijezde i hormone koje one proizvode jer imaju dalekosežni, sistemski utjecaj na cijeli organizam. Pod žlijezdama s unutarnjim lučenjem generalno mislimo na hipotalamus, hipofizu, epifizu, štitnu žlijezdu, doštitinu žlijezdu, gušteraču, nadbubrežne žlijezde te spolne žlijezde (jajnike/testise).

Pošto je endokrini sustav neodvojiv i od živčanog sustava, nije teško vidjeti poveznicu koliko život pod emocionalnim stresom ili naša smanjena otpornost na stres može poremetiti i naš hormonski sustav. Također, u ovo ”moderno” doba gdje je naša vlastita izloženost raznolikim okolišnim zagađivačima, toksinima i lošoj prehrani najčešće velika, naš endokrini sustav itekako pati. Na primjer, u današnje vrijeme je ”normalno” da svaka druga mlada žena ima, pa barem, problema sa štitnjačom. Ne, nije normalno, nego je učestalo, pa se s vremenom, nažalost, prihvatilo. Također, izazovi s plodnosti i preuranjenim menopauzama su itekako prisutni, kao i mnogi drugi poremećaji žlijezda s unutarnjim lučenjem.

Također, i obiteljsko nasljeđe također utječe na takve poremećaje, bilo da su energetske, emotivne ili fizičke prirode.

Stoga vas u ovom iscjeljivanju vodim na cjelovito putovanje iscjeljivanja žlijezda s unutarnjim lučenjem na više razina, isključivo po nalogu svog duhovnog vodstva. Pridružite mi se

Kako pristupiti ovom iscjeljivanju?

Za ovo iscjeljivanje se plaća klizna cijenu u iznosu između 20 EUR i 50 EUR, a vi sami birate cijenu po svojim mogućnostima i po onom koliko vi smatrate da ovaj događaj i iscjeljivanje za vas vrijedi. Koju god cijenu da odaberete dobit ćete isti sadržaj. Ovo je omogućeno da ovo iscjeljivanje bude dostupno što većem broju ljudi.

Svoje iscjeljivanje možete kupiti tako da odaberete cijenu iz padajućeg izbornika na vrhu i onda klik na gumb Dodaj u košaricu. Pratite naredne korake i dovršite narudžbu plaćanjem. Nakon uplate će vam stići e-mail sa uputama za pristup.

Snimka iscjeljivanja će vam ostati u trajnom posjedu na vašem korisničkom računu na društvenoj mreži Alkemija života. Ako budete zadovoljni i htjeli nadoplatiti, to možete ponovnom narudžbom i uplatom u željenom iznosu.

SNIMKA VAM OSTAJE TRAJNO.

O nama

Iskustva sa iscjeljivanja možeš vidjeti klikom ovdje: iskustva

Sva iscjeljivanja koja smo radili možeš vidjeti klikom ovdje: meditacije-i-iscjeljivanja

[cusrev_reviews_slider count=”20″ slides_to_show=”4″ show_products=”true” product_links=”true” sort_by=”rand” sort=”rand” categories=”” product_tags=”” products=”” color_brdr=”#ebebeb” color_bcrd=”#ffffff” color_pr_bcrd=”#f4f4f4″ color_stars=”#FFD707″ shop_reviews=”false” count_shop_reviews=”1″ inactive_products=”false” autoplay=”true” avatars=”initials” max_chars=”200″ min_chars=”0″ show_dots=”false”]

Budite korak ispred - Prijavite se za naš newsletter i budite prvi informirani!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.