Iscjeljivanje ženskog principa

Razumijevanje Majke Zemlje i stvaranje nove plodne Gaie zahtijeva od nas da malo dublje zaronimo u sam stvaralački princip ženske enegije, energije kreacije, bivanja, stvaranja, prihvaćanja, suradnje, zajedništva i ravnopravnosti. Da bi stvorili Novu Zemlju prvo smo pozvani unutar sebe osvijestiti, probuditi i integrirati sve ove principe i energije.

U tu svrhu smo za vas osmislili mini ciklus od dva događaja u kojima ćemo pričati i iscjeljivati ženski princip i žensku energiju.

 • U prvom događaju pričamo općenito o tome što podrazumijevamo pod muški i ženki princip, kako su se oni do sada manifenstirali kroz povijest na kolektivnoj razini te kakve veze patrijarhat ima veze s tim. Pričamo o disbalansu koji se kroz vrijeme dogodio u vidu dominacije muškog pricipa jer je on dao reakciju buđenja ženskog principa kojoj svi treutno itekako svjedočimo. Pričamo o tome koji psihološki i emcionalni mehanizmi su rezultirali unutar ženskog principa i na individualnoj razini kao reakcija na određenu potlačenost i zlostavljanja koja su se događala zbog dominacije i kontrole patrijarhata te kako su se isti generacijski prenosili. Pričamo o uvjerenjima koje smo preuzele od naših pretkinja što znači biti žena. Vedran nas u drugom dijelu događaja vodi kroz proces iscjeljivanja.
 • U drugom događaju se više fokusiramo na način kako se naš unutarnji disbalans muškog i ženskog principa manifestira i na našoj fizičkoj/fiziološkoj razini te pričamo kako manjak kapaciteta ulaska u mirniji, pasivniji i receptivniji ženski princip može dovesti do hormonalnog disbalansa koji je povezan s našim živčanim sustavom i hormonima stresa kao i do problema s reproduktivnim organima i začećem. Pričamo kakve veze iscjeljivanje straha ima s otvaranjem prostora otpuštanja kontrole i prepuštanja života u povjerenju, što čini samu osnovu ženskog pricipa i energije. U drugom dijelu ovog događaja nas Vedran vodi proz iscjeljivanje.

Kristina Bradarić, praktičarka integrativne tjelesno-orijentirane terapije, astrologinja

OVI DOGAĐAJI I ISCJELJIVANJA SU ZA VAS AKO:
 • imate izazova osjetiti i aktivirati svoj ženski princip
 • imate izazova s primanjem, prepuštanjem, povjerenjem, bivanjem, mirovanjem, njegovanjem
 • imate izazova biti nježni prema sebi i drugima
 • imate izazova povezati se sa svojom intuicijom i osjećajima
 • imate izazova živjeti svoj kreativni potencijal, svoju stvaralačku energiju
 • osjećate disbalans između djelovanja i bivanja, tj.muškog i ženskog principa
 • imate izazova s reproduktivnom organima, seksualnošću i/ili hormonima
 • imate prošle živote u kojima ste patili zbog same činjenice što ste žena
 • imate bilo koju vrstu autoimunog oboljenja, i/ili oboljenja grudi i/ili reproduktivnih organa
U ovom događaju kroz informiranje naučiti ćete:
 • Muškoj energiji I ženskoj energiji, dominaciji, intuiciji, ulozi žrtve, inerciji, ljutnji, iskustvima rada s klijentima, čakrama, zlostavljanju, zdravstvenim problemima uzrokovanim disbalansom muške i ženske energije, povezanost aktivnosti živčanog sustava i hormona, seksualnoj energiji, arhetipovima, majčinstvu i još mnogo toga.
meditacija i iscjeljivanje:
 • Iscjeljivanje i balansiranje muško ženskih energija u tijelu
 • Iscjeljivanje organa za lučenje hormona
 • Prepuštanje kontrole i iscjeljivanje straha
 • Osvještavanje i iscjeljivanje događaja iz života kada vam je povrijeđen ženski princip
 • Iscjeljivanje vlastitog osjećaja vrijednosti
 • Iscjeljivanje druge čakre, granice i seksualnih povreda.
 • Aktivacija svete ženske energije i još mnogo toga
TRAJANJE OBA DOGAĐAJA SKUPA SA MEDITACIJOM I ISCJELJIVANJEM: 250 MIN

Cijena i kupnja

Iz padajućeg izbornika odaberite cijenu koja odgovara vašim financijskim mogućnostima i povjerenju u ovo iscjeljivanje. Najveća cijena u izborniku je stvarna cijena, no omogućavamo kupnju po nižim cijenama tako da bude dostupno što većem broju ljudi. Klikom na “dodaj u košaricu” pokrećete postupak naručivanja i kupovine te po dovršavanju kupovine ćete dobiti e-mail sa uputama za pristup. Ako budete zadovoljni iscjeljivanjem, ostatak iznosa ili više možete uplatiti (ako želite) tako da ponovno napravite narudžbu i uplatu. Ako zapnete u naručivanju kontaktirajte me na vedran@alkemijazivota.com

Ovo je snimka događaja koji je bio 2021.god. Iako je snimka, iscjeljivanje ima jednak učinak kao da ste bili uživo jer iscjeljivanje nema veze sa nama već sa vama, vašim duhovnim vodstvom i anđelima. mI smo samo provodnici i voditelji kroz vaše vlastito iscjeljivanje, a anđeli i vodići rade iscjeljenje neovisno o vremenu i prostoru.
Snimka vam ostaje na trajno korištenje i koliko god želite možete je koristiti.

Od srca vam želimo iscjeljenje.

Vaši Kristina & Vedran

Budite korak ispred - Prijavite se za naš newsletter i budite prvi informirani!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.