Iscjeljivanje porođajne traume

SKU: 79662.

Iscjeljivanje porođajne traume

150,00 kn300,00 kn

Odaberi svoju cijenu

150 HRK (20 EUR), 200 HRK (26 EUR), 250 HRK (32 EUR), 300 HRK (40 EUR)

Recenzije

Još nema recenzija.

Add a review

Proces inkarnacije i silaska duše u ovo tijelo, u ovu dimenziju nije lagan proces. Spuštanje u veću gustoću, dolazak u dualnost i prolazak kroz takvu veliku promjenu može na nama ostaviti raznolike posljedice.

Sam proces rođenja je često iznimno dubok, intenzivan i katarzičan, što i ne čudi jer je proces ogromne transformacije, kako za majku, tako i za dijete. Porod koji je tekao po prirodi i ritmu samog žening tijela u dovoljnoj mjeri uz spremnost djeteta da dođe na ovaj svijet kao i podržavajuću okolinu daje i djetetu i majci dovoljan osjećaj sigurnosti, ne ostavlja toliko štetnih posljedica te pomaže djetetu pri procesu utjelovljavanja.

Međutim, nažalost, mnogi porodi nisu prošli u tolikoj protočnoj mjeri iz raznolikih razloga, te upravo tijekom samog dolaska na svijet su u mnogim nama ostali raznoliki (ne)svjesni duboki strahovi i traumatski zapisi. Također, mnoge majke su proživjele teške ili srednje teške porode te i one same nose neugodne posljedice na svom tijelu i na emocionalnoj razini.

U vremenima kada se mijenja cijela porodiljna paradigma, ovo su izrazito bitne teme. Osobno vjerujem da je izrazito mal broj ljudi koji ne bi imao koristi od iscjeljivanja svoje porođajne traume, a vjerujem da je, nažalost, jako puno majki koje su propatile tijekom rađanja ili nakon carskog reza. Način na koji smo doški na ovaj svijet je izrazito bitan, kao što je bitan i način na koji donosimo djecu na svijet.

Stoga vas vodimo kroz ovu temu, kroz izlaganje i dijeljenje znanja i uvida, kao i kroz sam proces iscjeljivanja u kojem ćemo iscjeljivati i sam porces rađanja tijekom kojeg smo došli na svijet kao bebe (ovaj dio iscjeljivanja je namijenjen svima, i muškarcima i ženama), kao i traume koje ste zadobile tijekom rađanja svoje djece (ovaj dio je samo za žene).

Vidimo se!

Kristina & Vedran

Kako pristupiti ovom iscjeljivanju?

Za ovaj webinar se plaća klizna kotizacija u iznosu između 150 HRK (20 EUR) i 300 HRK (40 EUR), a vi sami birate cijenu po svojim mogućnostima i po onom koliko vi smatrate da ovaj događaj i iscjeljivanje za vas vrijedi.

Svoje iscjeljivanje možete kupiti tako da odaberete cijenu iz padajućeg izbornika na vrhu i onda klik na gumb Dodaj u košaricu. Pratite naredne korake i dovršite narudžbu plaćanjem. Nakon uplate će vam stići e-mail sa uputama za pristup.

Snimka iscjeljivanja će vam ostati u trajnom posjedu na vašem korisničkom računu na društvenoj mreži Alkemija života. Ako budete zadovoljni i htjeli nadoplatiti, to možete ponovnom narudžbom i uplatom u željenom iznosu.

SNIMKA VAM OSTAJE TRAJNO.