Iscjeljivanje ovisnosti

Živjeti život u duhu slobode te u toj vrijednosti doprinijeti i gradnji slobodnog društva, znači iscijeliti sve ono unutar nas što nas drži ne-slobodnima, u zavisničkoj ulozi. Bitan dio tog procesa leži u procesu iscjeljivanja ovisnosti koje su danas uvelike rasprostranjene.
Tema ovisnosti je složena jer je ona najčešće simptom puno dubljih unutarnjih procesa te nema samo jedan uzrok. Kod većine ovisnosti njih možemo naći određene zajedničke karakteristike kao i one koje ih razlikuju.

Ovisnosti također možemo promatrati kao kontinuum – svi smo upoznati s težim ovisnostima kao što su ovisnosti o alkoholu, drogama i kockanju koje se smatraju najdestruktivnijima, ali ovisnosti su i one koje su društveno prihvatljivije kao što su pušenje, hrana, internet, TV, kupovanje, odnosi (drugi ljudi). Također, možemo biti skloni radnjama ovisničkog karaktera nad kojima nemamo kontrolu, bez kojih ne možemo i u kojima pretjerujemo premda su neke od njih društveno i glorificirane, npr. radoholičarenje, vježbanje, čišćenje itd.

U ovom događaju pričamo o temi ovisnosti, što potencijalno sve može utjecati na njihov nastanak, zašto su ovisnici u društvu stigmatizirani i kako svatko od nas može primijetiti elemente ovisničkog ponašanja kod sebe i osvijestiti čemu nam oni služe. U drugom dijelu nas Vedran vodi kroz proces iscjeljivanja s vodičima i anđelima.

Kristina Bradarić

Nakon Kristininog izlaganja vas vodim u meditacijsko iscjeljivanje. Kao i svaki put tako i ovaj put vas vodim kroz meditaciju i iscjeljivanje onako kako me bude moje duhovno vodstvo navodilo. Iscjeljivanja se uvijek prilagode grupi koja je prisutna te često u tim iscjeljivanjima iscjeljujemo nešto iz prošlosti, djetinjstva, obiteljskog stabla i prošlih života. Moja želja će biti da idemo u smjeru otkrivanja odakle potječu ovisnosti koje vas muče makar i one najmanje koje su se potkrale pod navike te da vidimo i iscjelimo te iste u obitelji i prošlim životima. Svakako vjerujem da će ovo iscjeljivanje biti zanimljivo kao i dosadašnja.

Vedran Mikuličić

OVAJ DOGAĐAJ I ISCJELJIVANJE SU ZA VAS AKO:
 • imate izazova s ovisnostima kao što su alkoholizam, droge, kockanje
 • pušite cigarete/duhan
 • imate izazova s ovisničkim ponašanjem vezano uz hranu, kupovanje, internet, TV, video igrice
 • skloni ste radoholičarenju, pretjeranim/opsesivnim vježbanju, pretjeranim/opsesivnim čišćenju
 • skloni ste suovisničkim odnosima (osjećaj da ne možete bez druge osobe)
U ovom događaju kroz informiranje naučiti ćete:
 • O pogledu struke na ovisnost
 • O osvještavanju mehanizma ovisnosti
 • O baznim potrebama i ovisnosti
 • O stvaranju baznih osjećaja
 • O ovisnosti kao društvenom problemu
 • O ovisnosti i osjećaju krivnje
 • O formuli za rad s ovisnosti
 • O razlici osobe ovisne o kokainu i ovisne o heroinu
 • O radoholizmu
 • O mijenjanju jedne ovisnosti drugom
 • O ovisnosti i karmi
 • O ovisnosti o cigaretama, kavi, mobitelima, čokoladi i slatkom, teškim drogama, video igrama, shoppingu, hrani, kockanju, seksualnim ovisnostima i još mnogo toga
TRAJANJE CIJELOG DOGAĐAJA SKUPA SA MEDITACIJOM I ISCJELJIVANJEM: 118 MIN

Ovo je snimka događaja. Iako je snimka, iscjeljivanje ima jednak učinak kao da ste bili uživo jer iscjeljivanje nema veze sa nama već sa vama, vašim duhovnim vodstvom i anđelima. mI smo samo provodnici i voditelji kroz vaše vlastito iscjeljivanje, a anđeli i vodiči rade iscjeljenje neovisno o vremenu i prostoru.
Snimka vam ostaje na trajno korištenje i koliko god želite možete je koristiti.

Od srca vam želimo iscjeljenje.

Vaši Kristina & Vedran

 

Važna informacija

Po nalogu našeg duhovnog vodstva omogućili smo izbornik sa raznim cijenama te odaberite onu koja odgovara vašim mogućnostima. Puna cijena je stvarna cijena ovog iscjeljivanja, a ako u ovom trenutku ne možete više od minimalne cijene i ako budete zadovoljni iscjeljivanjem, možete bilo kada u budućnosti ponoviti kupnju ovog iscjeljivanja i na taj način izvršiti dodatnu uplatu. Klikom na “dodaj u košaricu” pokrećete postupak naručivanja i kupovine. Ako zapnete u naručivanju kontaktirajte me na vedran@alkemijazivota.com

Budite korak ispred - Prijavite se za naš newsletter i budite prvi informirani!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.