Iscjeljivanje muškog principa

Iscjeljivanje muškog principa

111,00 kn300,00 kn

Odaberi svoju cijenu

111 HRK (15 EUR), 150 HRK (20 EUR), 200 HRK (26 EUR), 250 HRK (32 EUR), 300 HRK (40 EUR)

Recenzije

Još nema recenzija.

Add a review

Iscjeljivanje ženskog principa smo radili ima godinu ipo dana i premda su od tada mnogi od vas pitali za iscjeljivanje muškog principa, jednostavno unutar sebe sam osjećala da nije bilo vrijeme. Sada, iz ovog mjesta mi je itekako jasno i zašto.

U međuvremenu se unutar mene same dogodio ogroman pomak vezan uz moj vlastiti muški princip (iako sam žena) te danas iz veće jasnoće mogu svjedočiti ljepoti njegove transformacije.

Na Zemlji lagano dolazi vrijeme da živimo zdravije principe muškog i ženskog polariteta, iz mjesta veće cjelovitosti. Kako se sve više budi i iscjeljuje ženski princip, tako se prirodno sve više pokreće u društvu i isjceljivanje muškog principa unutar nas svih.

Ranjeni, iskrivljeni muški princip možemo kroz povijest društva vidjeti kroz vladajuće figure te koliko štete nama samima takav tip energije može donijeti – mjesto zatvorenog srca, kada smo zbog boli mi sami izgubili doticaj s njim, je uvijek ranjavajuće na mnoge načine.

Međutim, to nije jedino iskrivljenje muške energije, i neovisno o tome jeste li žena ili muškarac, zdravi i zreli muški princip nam je svima prijeko potreban da bismo preko njegove aktivne, zaštitničke forme, djelovanjem podarili i sebi i svijetu ono što nam je inspiracija, intuicija podarila iz ženskog polariteta.

Na ovom događaju ćemo popričati o muškom principu, kako bi izgledao zdravi muški princip te što na njega može utjecati da (p)ostane u svojoj iskrivljenoj formi. Vedran nas, naravno, provodi kroz proces iscjeljivanja.
Vidimo se! Kristina

Kako pristupiti ovom iscjeljivanju?

Za ovaj webinar se plaća klizna kotizacija u iznosu između 111 HRK (15 EUR) i 300 HRK (40 EUR), a vi sami birate cijenu po svojim mogućnostima i po onom koliko vi smatrate da ovaj događaj i iscjeljivanje za vas vrijedi.

Svoju ulaznicu možete kupiti odabirom cijene iz padajućeg izbornika na vrhu pa zatim na gumb Dodaj u košaricu i dovršite narudžbu.

Nakon uplate će vam stići e-mail sa uputama za uključenje. Snimka iscjeljivanja će vam ostati u trajnom posjedu na vašem korisničkom računu na društvenoj mreži Alkemija života. Ako budete zadovoljni i htjeli nadoplatiti, to možete ponovnom narudžbom i uplatom u željenom iznosu.

Nakon uplate će vam stići e-mail sa uputama za pristup, obavezno provjerite neželjenu poštu i promocije jer e-mail nekada tamo završi. Email vam sigurno dolazi, samo ga nemojte propustiti, a bude li bilo kakvih problema javite mi se na vedran@alkemijazivota.com

SNIMKA VAM OSTAJE TRAJNO.

Ako nas ne poznaješ, sve o nama možeš pročitati klikom ovdje: https://alkemijazivota.com
Iskustva sa naših iscjeljivanja možeš pročitati klikom ovdje: https://zajednica.alkemijazivota.com/iskustva