Hrabre duše

SKU: 77432-1.
Kategorija: .

Hrabre duše

129,00 kn

Loši događaji često se doimaju kao besmislena patnja. Ali, što ako su naša najteža iskustva zapravo prožeta skrivenom svrhom – svrhom koju ste sami odredili prije rođenja? Je li moguće da smo sami izabrali svoje životne okolnosti, odnose i događaje?

Svoje životne izazove planiramo kako bismo ostvarili određene ciljeve. Jedan od učestalih ciljeva je iscjeljivanje; točnije, iscjeljivanje nerazriješenih “negativnih” energija iz prošlih života. Planiramo i izazove za uravnoteženje karme, koja se katkad tumači kao kozmički dug, ali se može opisati i kao neuravnotežena energija s drugim pojedincem.

Kad uđemo u materijalnu razinu, mi smo ljubav koja se privremeno skrila od same sebe. Kad se sjetimo tko doista jesmo, naša unutarnja svjetlost, naša ljubav, zablista tako da je svi vide.

Na stranicama ove knjige pročitat ćete priče deset pojedinaca koji su, poput vas, prije rođenja planirali iskusiti velike izazove. Surađujući s četiri darovita medija i kanalizatora, autor Robert Schwartz otkriva što su izabrali – i zašto. Na taj način otvara pogled na Onaj svijet u kojemu, svjesni da smo vječna bića, osmišljavamo svoja iskušenja.

Planovi koje stvaramo prije rođenja dalekosežni su i podrobni. Obuhvaćaju životne izazove, ali i mnogo više od njih. Odabiremo svoje roditelje (i oni odabiru nas), vrijeme i mjesto inkarniranja, škole koje ćemo pohađati, kuće u kojima ćemo živjeti, ljude koje ćemo upoznati i odnose koje ćemo uspostaviti. Ako ste ikada osjetili da poznajete osobu koju ste upravo upoznali, to doista može biti točno. Ta je osoba vjerojatno sudjelovala u vašemu planiranju. Ako vam se neko mjesto, ime, predodžba ili izraz doimaju neobično poznatim kad ih prvi put ugledate ili čujete, taj je osjećaj često maglovito prisjećanje na ono o čemu se raspravljalo prije no što ste se inkarnirali.

U mnogim seansama planiranja koristimo ime i preuzimamo tjelesnu pojavnost koje ćemo imati po rođenju. Takvi nam postupci pomažu da jedni druge prepoznamo na materijalnoj razini. Déjà vu osjećaj često se točno pripisuje događaju iz prošlog života, ali su mnoga déjà vu iskustva sjećanja na planiranje prije rođenja.

Recenzije

Još nema recenzija.

Add a review