Holističko savjetovanje sa Kristinom

SKU: 51266.

Holističko savjetovanje sa Kristinom

375,00 kn

Dostupno uz narudžbu

Recenzije

Još nema recenzija.

Add a review

Mnogo puta se nađemo u životu u situaciji kada žudimo za određenom promjenom ili smo već unutar životnih promjena, ali se osjećamo se izgubljeno i zbunjeno, ne možemo sami sa sobom ući u jasnoću vlastitih čežnji i životnih usmjerenja.

Ovo savjetovanje je za sve vas koji u datom trenutku trebaju pomoć kako bi sami sa sobom lakše došli do odgovora gdje, kako i kamo dalje. Pristup je holistički, u smislu da u njemu koristim svoja terapeutska, psihološka i astrološka znanja, kao i intuitivne uvide i informacije koji mi dođu iz viših sfera za pojedinog klijenta.

Tijekom savjetovanja pomažem osobi da se poveže sama sa sobom i sama dođe do željenih odgovora, pomažem klijentima da spoznaju dublje korijene njihovih životnih izazova i problema, osvještavam njihove potencijale kao i glavne karmičke lekcije i zadaće te nakon savjetovanja u mailu zajedno sa snimkom šaljem preporuke koje bi ima mogle pomoći za daljnji rad na sebi (specifične metode rada na sebi, terapije, terapeute, iscjeljivanja itd.).

Savjetovanje traje sat vremena, komuniciramo preko audio poziva ili video poziva (Whatsapp, Viber, Skype, Messenger…), a cijena je 55 EUR.

KAKO SE REZERVIRATI?

Za rezervaciju termina mi se možete javiti na mail kristina.christina@gmail.com. Tijekom procesa rezerviranja termina imate opciju da ostavite svoje podatke o rođenju – oni mi služe da dobijem uvid u vašu natalnu kartu. S vama ne ulazim u tumačenje nje, već ona služi meni da dobijem objektivne informacije vezane uz vašu karmu – dharmu. Ako iz nekog razloga to ne želite ili ne možete napraviti, niste obavezni. Također, zamolit ću vas da mi u kratko (kraći paragraf) napišete zbog čega mi se javljate, tj.što vas trenutno najviše muči – ovaj dio smatrajte obaveznim. Detalje vaše priče razrađujemo tijekom terapije. Također ću vam tada poslati i link za uplatu.

Veselim se zajedničkom rastu i razvoju i kreiranju novog društva. Osobno zaista smatram da gradnja novog društva počinje unutar nas samih.

Kristina