HOLISTIČKA TERAPIJA (online)

U holističkoj terapiji kombiniram svoja znanja i alate iz integrativne tjelesno-orijentirane psihoterapije, iscjeljvanja, intuitivnog rada s vodičima i anđelima te Timeline healinga (Iscjeljivanja vremenskih linija). Drugim riječima, pomažem klijentima da povežu svoju fizičku, emocionalnu, mentalnu i duhovnu razinu postojana, vodeći ih kroz procese u kojima otvaramo prosor i potencijal da uđemo u korjene vaših životnih izazova i radimo procese iscjeljenja – sam naziv holistička znači ”cjelovita”.

Želja mi je iskoristiti sva znanja koja imam u pomaganju klijetima da što više život žive iz onog esencijalog što u svojoj srži jesu i većom svjesnošću o svojim obrascima i/ili traumama. Svjesnost i njihova prorada na svim razinama nam daje mogućnost da ne živimo život iz automatskih reakcija, već da svjesno kreiramo život iz pozitivne namjere naspram sebe, a posljedično i drugih. Stoga, ova terapija je za sve vas koji želite prodrijeti dublje u uzroke vaših izazova i posjedujete intuitivno znanje da su sve naše razine postojanja (of fizičke do duhovnih) međusobno povezane i čine cjelinu te ste spremni ići putem svoje osobne evolucije i iscjeljenja.

U kojoj mjeri ću što koristiti za pojedinu osobu mi je teško reći jer svaki proces izgleda drugačije ovisno o osobi, njenim životnim, karmičkim izazovima kroz koje prolazi i intuitivnim uvidima koje dobijem. Terapijski proces najčešće nije ”quick fix”, tj. instant brzinsko rješenje, ali vi sami ste slobodni birati učestalost terapija (ako me pitate, ja mogu dati sugestiju, ali je odluka na vama).

Prva terapija se smatra na određeni način ”pokusnom” jer tek nakon nje mogu s većom sigurnošću osjetiti i reći je li moj način rada ono što bi vam moglo pomoći. Ako osjetim da bi od nekog drugog načina rada imali više koristi, tada vam dam preporuke za dalje. Isto tako, ako osjetim da bi vam istodobno uz ove terapije  dobro došli i drugi alati rada na sebi (što najčešće i bude slučaj da trebamo kombinirati više stvari), tada pošaljem preporuke i za to.

Rezervacija termina

Za rezervaciju termina mi se možete javiti na mail kristina.christina@gmail.com. Tijekom procesa rezerviranja termina imate opciju da ostavite svoje podatke o rođenju – oni mi služe da dobijem uvid u vašu natalnu kartu. S vama ne ulazim u tumačenje nje, već ona služi meni da dobijem objektivne informacije vezane uz vašu karmu – dharmu. Ako iz nekog razloga to ne želite ili ne možete napraviti, niste obavezni. Također, zamolit ću vas da mi u kratko (kraći paragraf) napišete zbog čega mi se javljate, tj.što vas trenutno najviše muči – ovaj dio smatrajte obaveznim. Detaljevaše priče razrađujemo tijekom terapije. Također ću vam tada poslati i link za uplatu.

Važno: Ovakav tip terapija nije za vas ako ste ikad imali psihotične poremećaje ili psihotične epizode ( šizofrenija, bipolarni poremećaj tj.manično-depresivni poremećaj, klinički Borderline tj. Granični poremećaj osobnosti, dijagnosticirani opsesivno-kompulzivni poremećaj ) te ako ste trenutno na bilo kakvoj službenoj medicinskoj terapiji za psihičke poremećaje.

Veselim se zajedničkom rastu i razvoju i kreiranju novog društva. Osobno zaista smatram da gradnja novog društva počinje unutar nas samih.

Kristina

Budite korak ispred - Prijavite se za naš newsletter i budite prvi informirani!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.