Duhovno savjetovanje

Duhovno savjetovanje je program i proces u kojem za vas dobavljam informacije od vašeg duhovnog vodstva.

Ako ste zapeli negdje u životu(odnosi, zdravlje, novac, obitelj) i ne znate što dalje, gdje je uzrok i kako to rješiti tada je ovaj program potencijalno za vas. U duhovnom savjetovanju povezujem se s vašim duhovnim vodstvom koje mi pokazuje gdje leže uzroci problema i kako ih rješiti. Također koje su lekcije iza tih problema s kojima se nosite. Ovo nije proces gatanja i proricanja, ovo je proces u kojem dobijete ozbiljne duboke skrivene uvide i upute za sebe i svoje situacije na koje još nemate odgovor.

Kako to izgleda?

Kroz savjetovanje razgovaramo telefonski koristeći mobilnu liniju, whatsapp ili messenger. Razgovor traje do sat vremena. U razgovoru vi meni iznosite svoje izazove/probleme bilo koje vrste te u tom razgovoru s vama od vašeg vodstva dobijam upute i smjernice za rješavanje navedenih problema. Važno je pronaći uzroke problema i djelovati na razini uzroka ali i razini simptoma.

Što nakon savjetovanja?

Za vrijeme savjetovanja dobiti ćete upute koje trebate slijediti. Najčešće ljude uputim na sljedeće:

  • Video meditacije za iscjeljivanje za određene teme problema
  • Savjetovanje kod Kristine ako to zatraži duhovno vodstvo
  • Usmjerenje na razne vidove terapijskog rada koji je potreban i druge terapeute
  • Usmjerenje na promjenu načina života i prehrane
  • U iznimnim slučajevima (vrlo teška oboljena) šaljem klijenta posebnim iscjeliteljima.

Koja je cijena i kako se prijaviti?

Cijena je 60 EUR. Prijavljujete se na način da mi pošaljete e-mail na vedran@alkemijazivota.com i u naslovu napišete “Prijava za savjetovanje” a u sami tekst e-maila napišete svoje probleme/izazove za koje želite odgovore i na kojima želite poraditi. Ne vršite uplatu preko web stranice dok nismo dogovorili termin.

Kako napisati e-mail?

Ne pišite romane svog života jer nemam vremena to sve pročitati i o tome svemu ćemo pričati telefonski, ali isto tako ne pišite prekratke prijave u kojima ne mogu vidjeti i osjetiti bit vašeg izazova. Neka vaša prijava ima početak i kraj, odnosno kada je krenuo problem, u kojoj je sada fazi, imate li dijagnoza od liječnika te što želite dobiti sa savjetovanjem, gdje želite ići i jeste li ozbiljni da poduzmete korake koje dobijete. Sasvim je ok napisati između 5 i 8 rečenica u kojem ćete to pojasniti.

Budite korak ispred - Prijavite se za naš newsletter i budite prvi informirani!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.