Duhovno savjetovanje

SKU: 15763.

Duhovno savjetovanje

500,00 kn

Nema na zalihi

Recenzije

Još nema recenzija.

Add a review

Duhovno savjetovanje je program i proces u kojem za vas dobavljam informacije od vašeg duhovnog vodstva.

Ako ste zapeli negdje u životu(odnosi, zdravlje, novac, obitelj) i ne znate što dalje, gdje je uzrok i kako to rješiti tada je ovaj program potencijalno za vas. U duhovnom savjetovanju povezujem se s vašim duhovnim vodstvom koje mi pokazuje gdje leže uzroci problema i kako ih rješiti. Također koje su lekcije iza tih problema s kojima se nosite. Ovo nije proces gatanja i proricanja, ovo je proces u kojem dobijete ozbiljne duboke skrivene uvide i upute za sebe i svoje situacije na koje još nemate odgovor.

Kako to izgleda?

Kroz savjetovanje razgovaramo telefonski koristeći mobilnu liniju, whatsapp ili messenger. Razgovor traje do sat vremena. U razgovoru vi meni iznosite svoje izazove/probleme bilo koje vrste te u tom razgovoru s vama od vašeg vodstva dobijam upute i smjernice za rješavanje navedenih problema. Važno je pronaći uzroke problema i djelovati na razini uzroka ali i razini simptoma.

Što nakon savjetovanja?

Za vrijeme savjetovanja dobiti ćete upute koje trebate slijediti. Najčešće ljude uputim na sljedeće:

  • Video meditacije za iscjeljivanje za određene teme problema
  • Savjetovanje kod Kristine ako to zatraži duhovno vodstvo
  • Usmjerenje na razne vidove terapijskog rada koji je potreban i druge terapeute
  • Usmjerenje na promjenu načina života i prehrane
  • U iznimnim slučajevima (vrlo teška oboljena) šaljem klijenta posebnim iscjeliteljima.

Koja je cijena i kako se prijaviti?

Cijena je 60 EUR. Prijavljujete se na način da mi pošaljete e-mail na vedran@alkemijazivota.com i u naslovu napišete “Prijava za savjetovanje” a u sami tekst e-maila napišete svoje probleme/izazove za koje želite odgovore i na kojima želite poraditi. Ne vršite uplatu preko web stranice dok nismo dogovorili termin.

Kako napisati e-mail?

Ne pišite romane svog života jer nemam vremena to sve pročitati i o tome svemu ćemo pričati telefonski, ali isto tako ne pišite prekratke prijave u kojima ne mogu vidjeti i osjetiti bit vašeg izazova. Neka vaša prijava ima početak i kraj, odnosno kada je krenuo problem, u kojoj je sada fazi, imate li dijagnoza od liječnika te što želite dobiti sa savjetovanjem, gdje želite ići i jeste li ozbiljni da poduzmete korake koje dobijete. Sasvim je ok napisati između 5 i 8 rečenica u kojem ćete to pojasniti.