ALERGIJE I AUTOIMUNE BOLESTI – ONLINE IZLAGANJE & ISCJELJIVANJE

Alergije i autoimune bolesti su dosta kompleksne i s fizičke, emocionalne, mentalne, ali i karmičke razine. Obzirom na svoje životno iskustvo, kao i holistička znanja, u ovom događaju ću se osvrnuti na datu temu iz svih ovih uglova. Alergije i autoimune bolesti nisu jednake ni na fizičkoj razini, ali ni na svim ostalima, međutim, dijele određene sličnosti te ćemo razložiti jedne od drugih, ali i naglasiti njihove poveznice.

Što nam naše tijelo poručuje, kako ga možemo podržati na fizičkoj razini, ali i osluškivati emocije i uvjerenja koja nam se pokazuju na takav način? Kakva obiteljska i karmička pozadina se tu može kriti? Zašto su u ovo ”moderno” doba tako česte i u ogromnom porastu, te kakvu ulogu u svemu tome ima i okoliš u kojem živimo? Samo su neka od pitanja kojih ćemo se dotaknuti.

Nakon mog izlaganja dajemo vam prostor za dodatna pitanja i dijeljenje vaših uvida i iskustava, a nakon toga nas Vedran provodi kroz proces iscjeljivanja. Obzirom na kompleksnost i alergija i autoimunih bolesti, iscjeljivanje je poželjno periodički ponavljati, uz sve ostale resurse koji vam na putu iscjeljivanja mogu pomoći i o kojima ćemo pričati.

Kristina

Nakon nekog vremena odvojenog rada, Kristina i ja smo ponovno zajedno u ovom iscjeljivanju. U ovom događaju vas čeka autentično i bogato Kristinino izlaganje te moje duboko vođeno iscjeljivanje. Ovo iscjeljivanje je zaista za svakog neovisno o tome imate li trenutnih tegoba sa alergijama i/ili autoimunim oboljenjima. Anđeli i duhovni vodiči će nas voditi u iscjeljivanje koje je za vaše najveće dobro. Radujem se ovom iscjeljivanju.

Vedran

Kako pristupiti ovom webinaru?

Za ovaj webinar se plaća klizna kotizacija u iznosu između 150 HRK (20 EUR) i 300 HRK (40 EUR), a vi sami birate cijenu po svojim mogućnostima i po onom koliko vi smatrate da ovaj događaj i iscjeljivanje za vas vrijedi.

Svoju ulaznicu možete kupiti odabirom cijene koja vam odgovara i zatim klikom na gumb dodaj u košaricu. Pratite daljnje korake do konačne uplate.

Nakon uplate će vam stići e-mail sa uputama za pristup. Snimka iscjeljivanja će vam ostati u trajnom posjedu na vašem korisničkom računu na društvenoj mreži Alkemija života. Ako budete zadovoljni i htjeli nadoplatiti, to možete ponovnom narudžbom i uplatom u željenom iznosu.

Nakon uplate će vam stići e-mail sa uputama za pristup, obavezno provjerite neželjenu poštu i promocije jer e-mail nekada tamo završi. Email vam sigurno dolazi, samo ga nemojte propustiti, a bude li bilo kakvih problema javite mi se na vedran@alkemijazivota.com

Sve o nama možeš pročitati ovdje: https://alkemijazivota.com/o-nama/

Budite korak ispred - Prijavite se za naš newsletter i budite prvi informirani!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.