Zajednički projekti

Facebook_Live-e1482347764172
Iscjeljivanja nedjeljom

Svaku nedjelju u 20h Kristina i ja vodimo facebook live događaj s određenom tematikom. Do sada smo imali razne teme i sve ih možete pronaći na našem web shopu. Dio tematika dajemo na dobrovoljnu donaciju, a dio radimo specifične teme i radionice za koje naplaćujemo ulaz. Sve naredne događaje možete pronaći pod događajima te tamo ćete naći informacije kako se priključiti. 

77ff8c_e7478c1fe724490fa9f088e002e3f415_mv2
Otkrij svoju svrhu i svoj poziv

Život nam servira scenarije kojima je cilj da nas probudi i podsjeti nas na našu svrhu.  Istina je da su životne okolnosti uvijek zbroj naših odluka, percepcije i razumijevanja kako sebe tako i svijeta koji nas okružuje i da su to velike prilike za promjenu, rast i razvoj. Život nam pruža mnogo takvih izazova i prilika u nadi da ćemo se konačno zapitati važna pitanja i konačno reći dosta je, dosta je ovakvog života, ovog posla, ovog neskladnog odnosa, ta nisam došao/la da patim cijeli život. 

eac
Zajedničko holističko savjetovanje

U ovom našem zajedničkom paketu vam dajemo po jedno savjetovanje od svakog od nas posebno. Kristina će vam dati savjetovanje sa svog astrološkog i psihološkog stajališta, a od mene ćete dobiti duhovno kanaliziranje i savjetovanje od strane vašeg vodstva. Ova kombinacija je idealna za svakog tko želi što veću zaokruženu informaciju.

Vedranovi programi

Intezivno trodnevno duhovno, svjetlosno i energetsko iscjeljivanje

Za razliku od nedjeljnog iscjeljivanja sa Kristinom koje ima svoju temu i usmjerenje, ova vrsta iscjeljivanja nema druge teme doli iscjeljivanja vašeg oboljenja/problema koji god da jest u onom omjeru koji je u tom trenutku moguć. Također ova vrsta iscjeljivanja traje tri dana u tjednu svakog drugog tjedna odnosno dva put mjesečno. Svaki drugi ponedjeljak, utorak i srijeda u mjesecu u 21h vodim to iscjeljivanje u privatnoj facebook grupi.

Kristinini programi

integrativna tjelesno-orijentirana terapija

Integrativna tjelesno-orijentirana terapija je oblik psihoterapije koja povezuje naše tijelo, emocionalne procese, mentalna uvjerenja i našu esencijalnu, duhovnu prirodu.

Holističko savjetovanje

Ovo savjetovanje je za sve vas koji u datom trenutku trebaju pomoć kako bi sami sa sobom lakše došli do odgovora gdje, kako i kamo dalje. Pristup je holistički, u smislu da u njemu koristim svoja terapeutska, psihološka i astrološka znanja, kao i intuitivne uvide i informacije koji mi dođu iz viših sfera za pojedinog klijenta.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.