DODIR ISCJELJENJA - Put holističkog iscjeljenja

Iskustva

Prisustvovala sam Vedranovim online iscjeljivanjima koja su mi pružila duboko iskustvo povezivanja s unutarnjim i anđeoskim vodstvom. Fizički sam imala mnoge senzacije, od poboljšanog energetskog protoka, trnca, osjećaja ugode i dubokog stanja opuštenosti i mira.

Na jednom nisam bila u mogućnosti prisustvovati zbog obaveza i ono što me iznenadilo je da sam gledajući snimku to iscjeljivanje doživjela najintenzivnije. Pošto mi je taj dan bio dosta stresan, tijelo je odmah počelo izbacivati napetost spontanom trešnjom (bez ikakvog prije izazivanja) da bi se kasnije nastavilo kao intenzivan osjećaj žarenja u nogama i zdjelici. Sutradan sam se probudila osjećajući lakoću, svježinu i optimizam.

Topla preporuka svima iz srca koji žele ući u dublje slojeve vlastitog bića.

Kristina Bradarić

Kristinin astrološki kutak

Svjedočim da ova videa stvarno ne poznaju vrime i prostor, svaki put kad gledam pomažu i imam nove spoznaje. Preporučam pretplatu od srca svima koji rade na sebi

Mia Jurjević

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.