https://vimeo.com/ondemand/povratakdjelovaduse

Dobrodošli u još jednu grupnu online meditaciju i iscjeljivanje koje vodim vikendima na razne teme.

Tema ovog iscjeljivanja je povratak izgubljenih (fragmentiranih) djelova duše i putovanje u prošle živote (defragmentacija duše).

Što je fragmentacija duše?
Svaki put u svakom životu kada smo doživili i kada doživimo traumu dio naše osobnosti se zamrzne i odvoji u cilju da se zaštiti ostatak duše i organizma od same traume i šoka. Ako nismo i ne pristupimo povratku djelova duše oni ostanu zamrznuti i odvojeni u samom događaju (energiji) bez obzira što smo nastavili dalje s inkarnacijama. Trauma može biti bilo što emotivno teško: ratna stradanja, smrt voljene osobe, nesretna ljubav, iznenadna katastrofa (Atlantida), invazija vanzemaljske civilizacije dok ste živjeli u drugim zvjezdanim sustavima itd.

U ovom iscjeljivanju ćemo raditi povezivanje i stapanje s Naddušom te ćemo od nje dobiti iscjeljenje i povratak tih izgubljenih djelova duše. Putovati ćemo u dva prošla života u kojima se dogodila trauma i fragmentacija, vidjeti što se dogodilo te vratiti te dIjelove natrag da se integriraju te s njim sve informacije, talenti i ostalo.

Ovaj događaj je bio 30.05 te je iznimno moćan i iscjeljujuć. Bez obzira što je ovo snimka događaja ona ima jednaku snagu kao da ste sudjelovali uživo jer energija ne umire.

Za ovaj video se plaća pristup kao što se plaćao kada je bio uživo. Za početak vam je dostupan dio snimke koji vam može prezentirati događaj i pomoći u odlučivanju želite li ga za sebe kupiti. Ako to želite kliknite na prvu opciju u desnom kutu videa na kojoj piše “from 22.22” te nakon toga imate opciju rent (iznajmi video na mjesec dana koji je 22.22 $ odnosno 20 €) te opciju buy (kupi za trajno koji je 44.44 $ odnosno oko 36 €)
Da bi ste kupili trebate se registrirati na vimeo platformu što možete vrlo jednostavno birajući google ili facebook prijavu, a nakon toga će vam se pojaviti opcije za plaćanje preko paypal-a ili preko vaše bankovne kartice. Odaberite državu iz koje vršite plaćanje te na kraju imate opciju “Apply promo code” u kojeg možete upisati kuponski kod za popust

Kodovi:
2JTz_1_QmJhdVF1OU
2JTz_2_M29sS0NYYW
2JTz_3_UDc0SS9EcG
2JTz_4_ZGlsVjJral
2JTz_5_N240V3hKWn
2JTz_6_clgvamtLT1
2JTz_7_NHptYzJBT0
2JTz_8_Wm4zRWVFU2
2JTz_9_VWkzb3N4ME
2JTz_a_UG9SVWxJbn
2JTz_b_STBsWDNUVz
2JTz_c_Yy5KYzJ4Sl
2JTz_d_MGxibHdxZl
2JTz_e_bFRDamplaT
2JTz_f_ejlCVkpOMm
2JTz_g_OU1jYVc2cj
2JTz_h_L0Q5L0ZkaG
2JTz_i_MVFNOXJ1UU
2JTz_j_OWpES1ByLm
2JTz_k_SXRSczR4RU
2JTz_l_cTJYMmFLRT
2JTz_m_VTljWmZnZ2
2JTz_n_TjIyNG1XRm
2JTz_o_R0ZNZ0k0NH

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.