O nama

Svatko od nas pojedinačno ima specifične talente, znanja i usmjerenja, a opet zajedno činimo jednu skladnu i autentičnu cjelinu. Kao i svatko od vas, i mi smo prošli životne teškoće i izazove koji su nas oblikovali, a upravo su svi ti izazovi postali gorivo i plodno tlo za našu znatiželju i čežnju za transformacijom i ispunjenijim životom. Negdje u sebi smo cijelo vrijeme osjećali da život može biti drugačiji te da i cijelo čovječanstvo može puno više od onog što smo vidjeli oko sebe. Imamo dodirnih točaka u radu te smo se u tim dodirnim točkama ujedinili kroz određene programe rada, a ono u čemu smo različiti radimo odvojeno po svojim programima. Mi nismo samo poslovni suradnici, mi smo životni partneri i suputnici u svim aspektima.

O Kristini

Moj životni put me vodio prema procesu moje osobne transformacije, pročišćenja na svim razinama, od fizičke, emocionalne, mentalne, energetske pa sve do duhovne. Od ranog djetinjstva sam osjetila težinu života i moj osobni put iscjeljenja je urodio plodom i mom profesionalnom radu jer se u meni stvorila želja da se educiram za rad s ljudima i drugima predam sve ono za što sam osjetila da pomaže u procesu osobne evolucije, rasta i razvoja.

Osobni proces evolucije smatram doživotnim pozivom, a danas podržavam klijente kroz astrologiju i integrativnu tjelesno – orijentiranu terapiju. Najveća strast mi je holistički rad koji objedinjuje sve naše razine kao neodvojivu cjelinu te stavlja naglasak na međusobnu isprepletenost našeg tijela, emocija, mentalnih uvjerenja, energetskog sustava i šire duhovne perspektive.  Radim kroz individualni rad s klijentima i astrološki i terapijski u kojim pružam podršku klijentima tijekom njihovih životnih izazova u cilju gradnje ispunjenijeg i cjelovitijeg života, a s Vedranom djelujem preko zajedničkih grupnih iscjeljivanja tijekom kojih dijelim svoje uvide, znanja i iskustva o raznolikim temama iz holističke perspektive.

U srcu osjećam da je velika društvena promjena prema općem boljitku itekako moguća te da put prema gradnji društva koje će biti utemeljeno na vrijednostima zajedništva, slobode, ravnopravnosti, podrške i ljubavi, upravo počinje od nas samih, na individualnoj razini. Iz tog mjesta se osjećam ponizno počašćeno što mogu služiti Bogu i društvu u ovoj velikoj promjeni kolektivne svijesti.

O Vedranu

Ovaj život sam odabrao biti i djelovati kao iscjelitelj te na taj način pomoći ljudima i društvu u transformaciji. Moj put prema prihvaćanju mojih talenata i svrhe je bio trnovit i pun odbacivanja i izbjegavanja. No kako to biva Život te pritisne na različite načine da se suočiš sa samim sobom. Na zimu 2017 god. Započinje moja avantura te u samom početku radim isključivo 1na1 tretmane. Trebalo mi je dvije godine rada i potvrda mog rada i djelovanja (dokaza) da bi moj ljudski aspekt prestao sumnjati u ono što radim i što se događa. Nakon prestanka sumnje događa se prava transformacija i strelovit duhovni rast uz pomoć i instrukcije od mog duhovnog vodstva koje od tada bez pogovorno slušam. Za vrijeme korone započinjem vodit tjedne meditacije za iscjeljivanje kojima se ubrzo pridružuje i Kristina. Vodim dva programa grupnih iscjeljivanja, duhovnog savjetovanja i mentoriranja za iscjelitelje i terapeute te duhovnu analizu za sve koji se bore sa nekim problemom kojem ne mogu otkriti uzroke.

SVJEDOČANSTVA

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.