O meni

Holistički samorazvoj je jako dugo moja najveća životna strast i nakon velikog prijeđenog osobnog transformacijskog puta i završenih edukacija u meni se rodila želja da i vama ponudima znanja i alate koji su meni pomogli na mom putu rasta i razvoja. Snaga Srca je mjesto u kojem nudim put prema vlastitoj cjelovitosti i raznolike načine kako da što više integriramo svoju fizičku, emocionalnu, mentalnu, energetsku i duhovnu razinu. Pratim klijente na njihovom putu prema slobodi, istraživajući i topeći (pod)svjesne programe i emocije društvenih uvjetovanja, socijalizacije i odgoja koji nas potencijalno drže u limitirajućim okvirima nezadovoljavajućeg života i patnje.

Svi težimo zadovoljstvu, ljubavi i smislenom radu, ali ponekad ne znamo ni sami kako do tu doći ni kako bi to točno izgledalo. Trenutno živimo u vremenima masovnog buđenja, transformacije i preporoda, ali i kaosa i individualnih i kolektivnih kriza. Upravo su krize one koje daju plodno tlo za kvantni skok u našem osobnom životu, ali mi smo ti koji to trebaju prepoznati kao priliku i odvažiti se krenuti na put promjene na kojem nam, bar u jednom dijelu, dobro dođe ruka podrške koja jako dobro iz vlastite kože poznaje brzace i nevere samog života. Osobno smatram da je snaga srca i ljubavi zaista neuništiva iscjeljujuća sila koja prihvaća, povezuje i integrira sve u nama samima i oko nas. Vjerujem da se njegova unutarnja iskra nikad do kraja ne gasi te da nas se ponekad na to samo treba dodatno posjetiti i dati nam prostora da i sami to osjetimo.Čežnja za evolucijom, napretkom je prirodni dio nas koji nas može odvesti na uzbudljivu avanturu istraživanja nas samih, svijeta i života.

Klijente podržavam kroz psihološku astrologiju i integrativnu tjelesno-orijentiranu terapiju. Alati i metode rada na sebi koje obuhvaćaju naše raznolike razine, od fizičke, emocionalne, mentalne, energetske i duhovne te nam posljedično daju mogućnost cjelovitog rada na sebi.

 

Budite korak ispred - Prijavite se za naš newsletter i budite prvi informirani!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.