Niste sami….

Sjećam se, imam 6 godina, vani sam, ljeto je, živim uz more i puno je turista, rata još nije bilo. Jedno posebno mjesto na nebu me privlači i ne mogu skinuti pogled sa njega. Ležim na zidiću u svom dvorištu, toliko sam sitan još da moje tijelo cijelom svojom širinom stane na tanak zidić koji dijeli dva dvorišta, dviju kuća. Ni dan danas ne mogu zaboraviti niti izbaciti osjećaj iz sebe da tamo gore je moj dom, gore me čekaju. Ta čežnja je stvarna i realna iako imam samo 6 godina, ja jednostavno znam da nisam od tu i da potječem sa drugog mjesta iako u tom momentu ne znam odakle, samo znam da mi jako nedostaje to mjesto i da dugo već nisam gore. Da ovo čujete od odrasle osobe mogli bi ste pomisliti svašta, ali kada je dijete u pitanju ipak se zamislite zar ne? Odrasloj osobi psihijatrija bi rekla da je lud i da si uzme tablete, crkva bi rekao da smo jedini u svemiru i da ga je opsjeo vrag te mu ponudi egzorcizam, znanstvenici bi dijelom prihvatili njegovu priču ali bi rekli da je to nemoguće jer ništa ne putuje brže od svjetlosti i da reinkarnacija nikad nije dokazana. I tako jedan mali i ali i veliki starseed ostane usamljen i neshvaćen misleći da sa njim nešto nije uredu i da je prolupao. Da se prilagodi društvu i da ne bude odbačen, on odbacuje svoju istinsku prirodu, istinsku prirodu čovječanstva što da kasnije dovodi do krize, bolesti, depresije i neispunjenosti.

Priča je slična kod skoro svakog zvjezdanog sjemena, a ne samo mene. Razlike su samo u nijansama i životnim okolnostima u kojima se nađemo, a koje smo odabrali na svom putovanju. U svom životu sam imao više epizoda buđenja, nekoliko tijekom djetinjstva, pa puberteta, pa zatim jedno veće sa 19 godina kada ulazim u svijet „teorija“ zavjere koje postaju za mene ulaz u samu duhovnost. Kako izgleda jedna epizoda? Pa evo, pubertet, iz čista mira počinjem pričati o životu na Marsu te da smo došli na Zemlju nakon što je Mars uništen. Na Zemlji nismo sami, ima desetke drugih rasa koje ne vidimo i nemamo mogućnost vidjeti i prepoznati te da smo manipulirani od neke zelene rase. Tko ne zna ništa o tome reći će da mi je pubertet pobrkao lončiće što je većina i mislila pa sam morao potisnuti te informacije koje su me naravno kasnije ponovno proganjale. U životu sam čuo fantastičnih priča roditelja, kako njihova mala djeca pričaju o svojim prošlim životima u velikim i obojanim detaljima. Djeca kako su mala još uvijek imaju ta sjećanja (ne sva djeca) jer se logički um još nije umiješao u proces odlučivanja što je stvarno, a što ne. No koliko god zaboravili i potiskivali, te teme će izaći vani na ovaj ili onaj način, jer duša je tako odabrala za ovu inkarnaciju.

Izuzetno nas je mnogo sada na Zemlji, puno više nego što vjerojatno pretpostavljate, i nimalo niste sami. Stvar je samo u tome što niste pustili svoj glas, niste se još usudili, no i to se rapidno mijenja kako buđenje čovječanstva uzima maha sve većom brzinom. Stoga neka vas ne začudi kada shvatite da vam je susjed starseed sa zadatkom, upravo onaj kojeg ste možda osuđivali zbog njegove nesvjesnosti. Morate razumjeti da svako sjeme ima programirano vrijeme i okidač buđenja, stoga jednom uspavano čovječanstvo u 10 godina može doživjeti duhovni procvat kakvog do sada nije bilo. Osvrnite se samo na coronu, ako na trenutak izađete iz negativne polarizacije i projekcije uvidjeti ćete da se u godinu dana te krize probudilo više ljudi nego u zadnjih 20 godina. Tada počinjete shvaćati kako ova igra ide, čemu služe krize sa najviše duhovne perspektive.

Niste sami, kako god da okrenete, niste sami. Nismo svi jednaki i nismo svi na istom stupnju razvoja pa se može činiti kao da jeste, ali niste čim prihvatite tu različitost. Ovdje ne mislim samo na ljude, već i vaše duhovne vodiče, anđele čuvare, vašu duhovnu obitelj kao i međuzvjezdanu. Oni su tu, na nanometar od vas čekaju da se ohrabrite podignuti telefon koji već dugo zvoni i na kojem piše „hej, probudi se, trebamo te“. Ovaj petak imate priliku napraviti taj skok i buđenje, priliku da se povežete sa svojom orionskom prošlošću, da je iscijelite i da vas ona aktivira u ovim sada vremenima. Nećete biti sami, u ovom online događaju ćete biti povezani sa svima drugima koji se priključe, a vjerujte mi mnoge od njih znate iz svojih prošlih orionskih života iako ih u ovom možda još niste upoznali. Pridružite nam se, jer niste sami……

Budite korak ispred - Prijavite se za naš newsletter i budite prvi informirani!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.