U ovom blogu vas neću uvjeravati da su teorije zavjere istinite niti vam davati neke dokaze jer mi to nije cilj. Cilj mi je približiti vam svoje dugogodišnje iskustvo s tom temom tako da se vi potrudite sami istraživati i zaključivati za sebe. U temi teorija zavjere nisam početnik obzirom da je ta tema bila prva koja me privukla još u vrijeme kada se internet naplaćivao po satu surfanja.

Ovdje ću otvoriti jedan dio svoje životne priče koju do sada nisam javno otvarao te koju jako malen broj ljudi zna. Tek puno kasnije kroz psihoterapiju ali i otvaranje prošlih života sam naučio zašto me je odmah na prvu privukla mračna strana duhovnosti. Nisam ni kročio na internet, a jedna od prvih stvari koja me počela privlačiti jest duhovnost i u tom segmentu sam sasvim čudnovato i spontano nailazio na skrivene mračne forume ali i ljude koji su imali određena duboka ezoterična znanja, pogotovo iz mračnih područja. Ništa se ne događa slučajno pa se tako ni to nije moglo slučajno dogoditi već je u meni moralo biti nešto (neki unutarnji navigacijski kompas) koji me je vukao u takve teme i stranice. Na tim skrivenim stranicama je bilo zaista svega no ovaj put pričam o teorijama zavjere i upravo ovdje je početak jer u to doba teorije zavjere su bile nešto poprilično nepoznato.

Ono što se danas lagano otkriva mi je poznato još od 2003 godine i u toj temi zavjere sam bio jako jako duboko. Tajni forumi su tada bili u điru, DVD-i su se slali poštom sa video klipovima, knjigama, audio isječcima itd. Informacije za razliku od danas nisu bile baš toliko javno dostupne, nije postojalo toliko kanala i izvora kao danas stoga je do informacija bilo teže doći no zato su često bile provjerene i prave. Danas nažalost je situacija konfuzna i kao od šale se otvaraju razne grupe (poput nekih grupa o trenutno aktualnoj 5G mreži) u kojima nema pravog istraživačkog pristupa nego se redom samo djele neprovjerene informacije koje u konačnici štete onim pravim istraživačima koji na svijetlo dana donose istinu.

Jeste li znali da naziv teorija zavjere i teoretičar zavjere potječu još od šezdesetih godina prošlog stoljeća i to od same CIA-e?

Naziv teoretičar zavjere potječe od same CIA-e radi diskretiranja bilo koga tko bi postavljao prava pitanja. Danas za razliku od onda nam ne treba CIA da nas diskreditira već je dovoljna masovna histerija neinformiranih pojedinaca koji će po društvenim mrežama bez trunke truda podjeliti neprovjerene informacije koje će se kasnije lako diskreditirati, a sve koji su posumnjali da nešto ne štima proglasiti ludim teoretičarima zavjere. Danas smo svi istovremeno ovce ali i psi čuvari koji jedne druge držimo u kontroli i neznanju što je ostvarenje najvećih snova onih koji zaista žele sakriti istinu od nas neovisno o kojoj temi se radilo. Stoga opet pozivam da istražujete i da pri tome budete jako kritički nastrojeni jer jedino vam to može pomoći da razaznate istinu od dezinformacija.

Vjerujem li ja u teorije zavjere?

Što se mene tiče tu nema trunke sumnje, a objasniti ću vam i zašto. Kada ste dugo u tome bilo profesionalno ili amaterski s vremenom počnete primjećivati ponavljajuće obrasce i kako se određene najave ostvaruju. Obzirom da sam u toj temi od 2003 imao sam prilike vidjeti kako se ostvaruje mnogo najava koje su tada bile smatrane teorijama zavjere. Iako se mnogo toga pokazalo i dokazalo točnim, i dalje taj termin teoretičara zavjere se zloupotrebljuje protiv svih onih koji misle drugačije i postavljaju prava pitanja. Kad god vidite da službeni mediji spominju riječ teorija zavjere znajte da se tu nešto zaista skriva i da na to trebate obratiti pozornost. Važno je napomenuti da nisu teorije sve točne. Nekada se netko samo zabavlja, nekada se događa gluhi telefon, nekada određeni mediji zakuhaju neke informacije da ljude skrenu s pravih tragova stoga treba biti oprezan. Kad sam rekao da nema trunke sumnje za mene to znači da to sve postoji ali da nije sve i uvjek točno.

Zašto sam se povukao iz tema teorija zavjere?

Ja sam tip koji voli istraživati, kopati i pronalaziti stoga sam pronalazio vrlo uznemirujuće stvari. Malo po malo bio sam sve više uznemiren te mi je na kraju život jako patio zbog toga. Nesanica i noćne more su bila svakodnevnica te sam se morao povući da sačuvam svoje psihičko zdravlje, no nikada se nisam u potpunosti povukao nego onoliko koliko mogu psihički probaviti. Radom na sebi sam postajao sve snažniji i stabilniji stoga su me manje pogađale određene stvari te sam na kraju počeo viđati viši smisao svega što se događa. Mogli bi ste se zapitati pa kakav viši smisao ima u prisilnom cjepljenju i mikročipiranju, no i to je ok jer ste si postavili pitanje na koje ćete tražiti odgovor. U početku sam bio vrlo negativno polariziran te nisam vidio širu sliku, no danas vidim da čovječanstvo u globali ima veliku lekciju iz vlastite moći i slobode u ovom svemu. Kako će ta lekcija na kraju završiti nisam siguran, no u ovim trenutcima situacije su obećavajuće te imamo naznake da će se svijet drastično promjeniti i to na bolje.

Kuda se usmjeriti?

Kao što možete vidjeti nisam vas htio gnjaviti ogromnim blog postom i pisati vam o intimnim iskustvima, događajima i otkrićima već vas samo usmjeriti. Bilo da vam je tema teorija zavjera potpuno nepoznata ili znate nešto o tome, ovdje ću vam postaviti nekoliko linkova koje trebate pogledati. Neki linkovi su videa, neki su youtube kanali koje treba provjeriti. Nažalost sav sadržaj je na engleskom jeziku i bez prijevoda, no vjerujem da ćete uspjeti razumjeti ono što trebate. Na vama je dalje što ćete s tim, svakako probudite istražitelja u sebi. Neke informacije koje ćete ovdje pronaći su uznemirujuće stoga pozivam vas da pazite na sebe i da se ne preopteretite informacijama!

https://www.gaia.com/series/initiation

https://www.gaia.com/series/cosmic-disclosure

https://londonreal.tv/the-coronavirus-conspiracy-how-covid-19-will-seize-your-rights-destroy-our-economy-david-icke/

https://www.youtube.com/channel/UC4QPQJqf3GFm7sBj3YH_TJw

https://www.youtube.com/channel/UC3VlH7lPbKlzVda5aJgyUvQ

https://www.youtube.com/channel/UCqObSfoC2hZh0SmQFMHLdJw

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.