Moja priča

Rođen sam u Splitu, a u ranom djetinjstvu sam imao neobična iskustva za koje sam tek kasnije u životu saznao da se radilo o spontanim izlaženjima iz tijela. Kroz djetinjstvo su me često zvali filozofom i to me zbunjivalo jer sam bio uvjeren da svi vide svijet kako ga i ja vidim. Kroz pubertet dolazim do određenih duhovnih informacija koje u to doba nisam nigdje mogao pročitati, a kasnije sam te iste informacije pronalazio na internetu. Najčešće su to bile informacije o drevnoj povijesti zemlje, vanzemaljskim civilizacijama i mogućnostima koje čovjek može posjedovati. Nažalost sve navedeno sam morao potisnuti zbog pritiska roditelja koji se nisu mogli nositi sa mojim SF pričama ali su one ponovno buknule nekoliko godina kasnije kada otkrivam neke svoje duhovno iscjeliteljske sposobnosti.

Zbog nerazumjevanja i nepodrške okoline usmjerio sam se u drugim smjerovima ponajviše u računalnom programiranju u kojem sam našao spas od životnih teškoća. Povremeno bih napravio neki tretman ili masažu nekom tko bi me zamolio i tada su se događale zanimljive stvari koje sam opet odbacivao i ignorirao jer se nisam htio nositi s tim. Zbog toga svega u 25-toj godini svog života kada sam trebao biti snažan i sretan bio sam jako deprimiran, nesretan, neispunjen i izgubljen. Odazvao sam se na poziv jedne tadašnje prijateljice da dođem na bioenergetski tretman, da potražim pomoć što sam i učinio. Na jednom od tih tretmana po prvi put su mi se obratili moji duhovni vodići, bilo mi je to nevjerojatno iskustvo jer sam ih vidio u blještavu svjetlu i znao sam točan njihov broj. Probudio se iscjelitelj u meni te su mi postavili pitanje jesam li spreman postati iscjeliteljem na što sam im mentalno odgovorio da jesam. Nakon mog odgovora ponovili su mi pitanje sa dodatkom „jesi li zaista siguran, život će ti se potpuno promjeniti“ na što sam ponovno potvrdio.

Život mi se nije odmah promjenio, neki problemi su se rješili međutim tek je uslijedio moj „pakao“ problema jer sam i dalje bježao od svog životnog poziva. Jednostavno nisam mogao pomiriti to što sam poduzetnik i programer s tim da mi je životni poziv nešto potpuno drugačije i u očima društva šarlatanski. Ego mi je bio nezreo i krut. Krajem 2015 godine doživljavam još jedan veliki slom vlastitog otpora i igra sudbine me je dovela do obiteljskih konstalacija na kojima se trebalo duhovno/energetski rješiti nešto što je dugo čekalo na rješavanje, a što mi je omogućilo da financijski uložim u sebe i vlastiti razvoj/iscjeljivanje. Nažalost kako obrasci znaju biti jako duboki i suptilni, i dalje sam bježao od svog životnog poziva te sam koristio novčane mogućnosti za to. Istina, radio sam na sebi jako puno i puno sam terapija prošao koje su bile presudne za ostatak moje priče, no i dalje sam bježao. Jedna moja prijateljica mi je godinama govorila da to što ja radim je jedinstveno i da rijetko tko to može ali ja sebe nisam smatrao ničim posebnim ni privilegiranim, vjerojatno kao posljedicu vlastitog djetinjstva i odrastanja u određenoj okolini.  

Od ožujka 2016 do listopada 2017 sam živio i poslovao u Zagrebu. U tom periodu se dogodilo nezamislivo puno toga u mom životu, a što mi je zaista trebalo za moj osobni put i početak konačnog sloma mog otpora. U Zagrebu sam osnovao novi život, tvrtku te uložio popriličan iznos novca u neke projekte za koje sam silno želio da uspiju. Naravno, i dalje nisam prihvaćao svoj iscjeliteljski poziv, zapravo bježao sam svim mogućim sredstvima te samo jedna prijateljica me je stalno upućivala na to. Kako ti projekti nisu bili moj put, nije im bilo suđeno da uspiju. Na sam uskrs 2017 godine mi se obraća Arhanđeo Mihael te mi poručuje „Vratit ćeš se u Split te će ti se život promjeniti“. To je poruka koju sam čuo jako glasno i jasno te se danima ponavljala u mojoj glavi. Prvo sam mislio da sam malo puknuo te sam sebi ponavljao da nema šanse da se to dogodi jer imam biznis i ekipu u Zagrebu. Neko vrijeme nakon prve poruke došla je i druga koja me je jasno uputila da se trebam vratiti u terapeutsku školu koju sam prije par mjeseci napustio. Razlog zbog kojeg sam se trebao vratiti u školu je bio isključivo da se sprijateljim sa svojom budućom ženom koja će odigrati veliku ulogu u mom vlastitom prihvaćanju iscjeliteljskog dara. U približno isto vrijeme kada sam krenuo u vezu s Kristinom bankrotirao sam u Zagrebu te sam bio prisiljen vratiti se u Split čime se ostvarila Mihaelova poruka.

U 10 i 12 mjesecu 2017 posjećujem našu šaptačicu anđelima Martinu Tišljar koja me je uputila u detalje mojih darova i onog što trebam raditi što me je ponukalo da konačno krenem raditi i primati klijente. Sada dvije godine nakon, uz puno rada na sebi i bezuvjetne podrške od strane moje žene uspio sam se osloboditi i prepustiti Životu i svom duhovnom Vodstvu te uz njihove naputke proširiti svoja djelovanja. U radu ne koristim nijednu danas poznatu metodu iscjeliteljsko energetskog rada već imam svoj način rada s kojom sam inkarnirao u ovaj život. Ono što meni omogućava moj pristup jest potpuna sloboda rada pod vodstvom mojih duhovnih vodića i anđela sa što manje uplitanja uma i ega što često u mom radu donosi neočekivane rezultate. U radu kombiniram fizički rad s rukama u cilju da se fizičke manifestacije oboljenja i blokade što brže i efektivnije uklone. Radim 1na1 uživo, udaljeno i na grupama.

Početkom 2020.god sam dobio najavu da ću u skorašnjoj budućnosti biti preusmjeren na drugačiji rad s ljudima. Da ću 1na1 tretmane raditi isključivo sa terapeutima i iscjeliteljima te im biti vodstvo, a svi ostali će tretmane dobijati isključivo preko grupnog rada bilo uživo ili online. Ta najava se počela ostvarivati pojavom korone, a prava ekspanzija grupnog rada nastupa sredinom kolovoza 2020.god kada sam dobio instrukcije kako ću napisati, objaviti, reklamirati, raditi i naplaćivati taj rad. Danas (proljeće 2021) radim grupna iscjeljivanja sa Kristinom i sa određenim temama koje su važne u ovim vremenima te besplatna javna grupna vođena iscjeljivanja i meditacije za iscjeljivanje Zemlje. Kristina i ja smo u godinu dana obradili više od trideset različitih online događaja na kojima je u godinu dana bilo više od tisuću ljudi. Sav naš rad možete pronaći ovdje: https://shop.alkemijazivota.com

Budite korak ispred - Prijavite se za naš newsletter i budite prvi informirani!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.