Mini tretmani

Nakon dvije godine intezivnog rada odlučio sam na osnovu iskustva i potreba uvesti novu vrstu energetskog tretmana. Mini tretman.

Cilj mini tretmana je uspostaviti red i balans u energetskom polju, a koji će posljedično dovesti do olakšanja problema i poboljšanja stanjau kojem se trenutno nalazite. Kratak je i djeluje vrlo brzo na trenutnu situaciju.

Za koga je mini tretman?

Mini tretman je za svakog tko to želi. Može biti prva pomoć u trenutnoj situaciji bilo da se osjećate loše, imate anksioznost i/ili napad panike, bolove i slično. Također može poslužiti ako trenutno niste u mogućnosti rezervirati puni tretman ili pak bi htjeli sa što manje rizika isprobati kako djeluju moji tretmani.

Kako se radi i po čemu je različit od punog tretmana?

Za razliku od punog tretmana, mini tretman traje oko pola sata. U nekim slučajevima nešto kraće, u nekim nešto duže. Također, nema razgovora, analize, upoznavanja i svega ostalog što puni tretman nudi te sve što od vas tražim jest da mi napišete zbog čega tražite tretman te da se dogovorimo za termin. Tretman se isključivo radi na daljinu.

Cijena i rezervacije

150 kn / 20€
  • Mini tretman na daljinu

Budite korak ispred - Prijavite se za naš newsletter i budite prvi informirani!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.