Pozdrav Vedrane. Mi smo galaktičko zemaljsko vijeće i kontaktiramo tebe da kroz tebe proširimo poruku koju želimo dati ljudima koji dolaze u kontakt s tobom i preko tebe da dođu u kontakt s nama. Ne daj da te zbuni naziv zemaljsko vijeće, stoga ćemo ti za početak objasniti tko smo i zašto smo zemaljsko vijeće. Prvo kad si čuo zemaljsko vijeće si pomislio “kako može biti zemaljsko vijeće sastavljeno od ne zemaljskih entiteta, zar ne mislite galaktičko vijeće”?

Mi jesmo dio galaktičkog vijeća s kojim si nedavno bio u kontaktu i koje ti je prenijelo informacije o razdvajanju svjetova 2021-60 i ono je naše rukovodstvo no naš zadatak je drugačiji od njihovog te s toga je i taj naziv “zemaljsko vijeće”. Mi smo sastavljeni od raznih ono što bi vi nazvali vanzemaljskih, anđeoskih i svjetlosnih bića vaše galaksije no naš primarni zadatak je upravo rad sa vama zemljanima na onom što vi zovete uzdizanjem te promjenama koje nastupaju, a o kojima si pisao u razdvajanju svijetova. Naš zadatak je asistirati na razne načine. To naravno uključuje i političko-društveno asistiranje na način da radimo kroz određene ljude koji kroz političko-društvene pozicije mogu vršiti određene promjene odnosno osvještavanja.

Ti ali i svi ostali koji dođu u kontakt s nama ne bitno jeste li na političkoj poziciji, iscjelitelj, učitelj, ili bilo tko drugi imate na duhovnoj razini ugovor s nama i naš kontakt ste dogovorili kako bi vi zemljani rekli “davno prije”. Sada je trenutak da vas kontaktiramo i u ovom obraćanju koristimo vedrana kako bi vama ostalima prenijeli poruku i povezali se s vama. Želimo i vrijeme je (kako bi vi rekli) da se povežemo i da primite informacije o vašim zadaćama za nadolazeće periode. Svatko od vas koji budete čitali ovaj tekst sada i u budućnosti imate neki zadatak baš kao i što mi u ovom vijeću imamo svoje zadatke. Sve to je dio jednog velikog božanskog orkestra.

Vedranova zadaća jest prenijeti vam poruku i pomoći vam da stupite u kontakt s nama. Neki od vas će nas kanalizirati kao što nas u ovom trenutku kanalizira Vedran. Na taj način ćemo nekima od vas prenijeti poruke i informacije koje su važne vama osobno. Kontakti su dogovoreni, mi ćemo vas kontaktirati, a Vedranova uloga je pomoći vam u tome na određen način tako da dobijete sigurnost i uvjerenje da ne ludite i umišljate kako bi vi rekli, i zapravo pomogao da uzemljite naše energije i informacije u vašu zemaljsku realnost. Uskoro ćemo dati Vedranu informacije što treba napraviti globalno da vam pomogne da oni koji trebaju dođu u kontakt s nama. Do tada pozdravljamo vas.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.