Kyani – potpora vašem zdravlju

S Kyani-em sam se prvi put susreo 2012. godine i od tada sam probao mnoge druge dodatke prehrani, međutim, niti jedan nije davao ni približne rezultate na moje zdravlje i osjećaje kao Kyani. U više navrata sam prestajao i vraćao se Kyani dodacima i uvijek nanovo sam bio fasciniran. Svjestan sam da postoji more dodataka prehrani, ovakvih i onakvih, odličnih i loših jeftinih pa iz tog razloga vam želim predstaviti svoju priču koja bi vam mogla približiti Kyani jer vas zaista razumjem te bi i ja na vašem mjestu odmahnuo rukom i pitao se zašto je Kyani išta bolji ili drugačiji od nekih drugih. Slijedi kratka, ali potpuno iskrena priča.

Sve je počelo 2012. godine kada me tadašnja prijateljica upoznala s Kyani-jem i dala mi nekoliko komada njihovog proizvoda Sunrise-a da probam. Nakon par dana korištenja sam osjetio razliku u spavanju, raspoloženju i energiji, što je za mene tada bilo apsolutno wow. U to vrijeme sam zaista bio loš s razinom energije i često sam bio u nekom polu depresivnom stanju. Obzirom da sam bio oduševljen, odlučio sam se uključiti kao prodajni predstavnik s ciljem da što više ljudi upoznam s Kyanijem, ali i da sebi zaradim za osobno korištenje Kyania, barem toliko.

Za vrijeme vrlo aktivnog rada s Kyanijem postigao sam i određene poslovne uspjehe i kontakt sa jako mnogo ljudi, a tima i njihovih iskustava. Mnogi od njih su govorili da su prije bili na drugim markama proizvoda te da ovako nešto nisu osjetili do sada kao s Kyanijem. Također bilo je i medicinskih dokazivih slučajeva umanjivanja bolesti nakon nekog vremena korištenja Kyani-a pa smo imali čitavu malu bazu podataka te dokumentacije i pisanih iskustava. Kasnije sam otvorio svoj biznis i projekte pa sam smanjio svoj angažman na Kyaniju međutim uvijek sam ostao korisnik, štoviše za svoju tvrtku i svoje ljude sam u ured donosio Kyani sunrise jer sam znao koje benefite će imati moji ljudi.

Danas kao iscjelitelj mogu prepoznati energiju svake hrane i svakog proizvoda kojeg uzimam te iz mog iskustva Kyani je broj 1 kada je u pitanju čistoća i potentnost samih proizvoda i superfood namirnica koje se nalaze u njima. Iz tog razloga svojim klijentima preporučujem Kyani. U nastavku pogledajte video.

Kyani video prezentacija

Kratki pregled

blank

Kyäni Sunrise

Kyäni Sunrise je napravljen na takav način da optimalno iskorištava snažne antioksidativne polifenole iz divlje aljaskine borovnice. Nadalje, Sunrise uključuje ekstrakte 20+ hranjivih tvari i širok raspon vitamina i minerala za održavanje zavidne razine zdravlja i opće dobrobiti.

Kyäni Sunrise se uzima ujutro kako bi se povećala apsorpcija svih njegovih vodotopivih nutrijenata. Praktično pakiran u vrećicama za jednokratnu upotrebu, Sunrise je ukusan i praktičan način za početak dana.

blank

Kyäni Sunset

Kyäni Sunset je snažan izvor Omega-3 masnih kiselina koje podržavaju rad mnogih sustava u tijelu. Ključni sastojci Sunseta potječu iz divljih riba, uključujući aljaskinog divljeg lososa. Nadalje, Sunset je izvrstan izvor Tokotrinola, koji je snažan oblik vitamina E.

Pošto su ovo nutrijenti topivi u mastima, Kyäni Sunset je idealan za konzumaciju prije odlaska na spavanje.

blank

Kyäni Nitro

Kyäni Nitro je ključ koji otključava punu snagu Trokuta Zdravlja. Kyäni Nitro Xtreme vam pruža cink, krom, tiamin i niacin koji pomažu vašem tijelu pri apsorpciji hranjivih tvari zahvaljujući pojačanom metabolizmu. To se zove Nitro efekt što znači više energije i manje izgubljenih hranjivih tvari.

Naši Nitro proizvodi sadrže ekstrakte iz voća Noni, koje vaše tijelo može koristiti za proizvodnju dušikovog oksida (NO), jedne od najvažnijih signalnih molekula u tijelu. Dostupan kao Nitro FX i Nitro Xtreme, uzima se dva do tri puta dnevno za maksimalnu učinkovitost i maksimalnu apsorpciju hranjivih tvari.

Što smo naučili?

 • Kyani ima samo tri izuzetno jednostavna, a snažna proizvoda koji zajedno rade sinergijski i daju najveće rezultate zajedno
 • Potpuno botanički, izvori su iz divlje i čiste prirode bez traga sintetike što omogućuje gotovo stopostotnu apsorbciju u organizam
 • Možete naručiti sva tri proizvoda u trokutu zdravlja ili pojedinačno bilo kojeg od njih
 • Imaju izuzetno pozitivan učinak na zdravlje i dobrobit
 • Trokut zdravlja (samo 3 proizvoda) može zamjeniti cijelu policu drugih dodataka prehrani te time u konačnici vam štedi novac

Moja iskustva

 • Bolje, čvršće i kvalitetnije spavam
 • Budim se odmorniji, lakše i brže se razbudim
 • Imam više energije na raspolaganju i sporije se umaram
 • Budem bolje raspoložen i osjećam se mentalno bistrije
 • Smanji mi se potreba za hranom i slatkim
 • Uravnoteži mi probavu
 • Bioenergija s kojom radim s klijentima je drugačija, snažnija i protočnija kada uzmem Sunrise prije rada
 • Klijenti imaju bolji rezultat ako im dam Sunrise prije terapije jer im tjelo dobije nutritivnu bombu koju iskoristi za brže iscjeljivanje. U više navrata mi se dokazalo da je tako u radu s ljudima

Osim mojih iskustava koja su skromna podjeliti ću s vama videa s youtube-a sa nekoliko svjedočanstava. Videa su na engleskom jeziku.

https://www.youtube.com/watch?v=JxHVESPJ5o0

Što dalje?

Postoji četiri smjera i četiri mogućnosti kojima možete krenuti.

1. Kliknete na ovaj link da bi ste kupili sebi Kyani i isprobali ga za sebe. Kyani daje 30 dana garancije na zadovoljstvo te ako niste zadovoljni možete tražiti povrat novca. Do 14.02 traje akcija u kojoj Kyani poklanja svoje premium kreme za lice u vrijednosti oko 500 kn. Iskoristite je 🙂

2. Ako želite suradnju sa mnom i Kyanijem da bi ste proširili informaciju o Kyaniju ali i popravili svoje financijsko stanje javite mi se na e-mail vedran@dodiriscjeljenja.com da vas uputim kako to možete ostvariti. Čak i ako ne ciljate ”na veliko”, samo šest zadovoljnih kupca vas dijeli da vi sebi priskrbite Kyanijev trokut zdravlja na mjesečnoj razini.

3. Ne želite ništa od navedenog. I to je uredu, nisam tu da vas nagovaram već da vam pružim sve informacije na osnovu čega vi možete donijeti svoju vlastitu odluku. I da bude ovakva ja ću vas podržati u njoj te se možete pridružiti grupi na Facebook-u gdje možete pratiti sve novosti i rasprave.

4. Želite više istražiti i saznati o Kyaniju pa još naknadno odlučiti.
To možete klikom na ovaj link.

Hvala vam što ste izdvojili svoje vrijeme da saznate o Kyaniju. Sve informacije možete dobiti na e-mail vedran@dodiriscjeljenja.com ili mobitel 0994271632

S poštovanjem
Vedran Mikuličić

Budite korak ispred - Prijavite se za naš newsletter i budite prvi informirani!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.