Kako i zašto djeca preuzimaju na sebe konflikte svojih roditelja i predaka 1.dio

Kroz zadnjih 27 mjeseci intezivnog rada s klijentima vrlo često sam imao prilike vidjeti kako mi kao ljudska bića u djetinjstvu preuzimamo programe, obrasce i konflikte koji su između naših roditelja i/ili unutar našeg obiteljskog polja, odnosno naše šire obitelji. Ova tema je važna za sve, jer jednom ste bili dijete, a danas možda imate svoje dijete ili ćete ga jednog dana imati. Nastojati ću vam približiti temu i svoja iskustva, a da pritom ne odem previše u širinu jer zaista tema je jako široka. Za početak ću vam ispričati osobnu priču, a u nastavku ću vam pričati konkretno o iskustvima, saznanjima i znanjima. Uživajte 🙂

Zašto sam baš sada krenuo pisati o ovoj temi?

Temu otvaram tek kada steknem dovoljno kvalitetnog iskustva da pišem, to je dio moje profesionalnosti i posvećenosti iscjeliteljskom radu. Što znači dovoljno kvalitetnog iskustva u mom slučaju? To znači da se tema dovoljno puta pojavila u mom radu, da sam imao adekvatan broj uspješnog iscjeljivanja na tu temu te također da se tema iscijelila i razriješila kod mene. Obzirom da se upravo to dogodilo i događa osjećam da je vrijeme da pišem o tome.

Što se dogodilo – Vrlo osobna priča

Samo moji iscjelitelji, terapeuti i meni najbliži znaju da imam problema sa probavom otkad znam za sebe. U pitanju su povremeni ali kronični zatvori, neki koji su trajali i više od 10 dana te me zdravstveno ugrozili. Debelo crijevo je spremište neprorađenih emocija koje ne možemo i nismo proradili te zbog toga ih ne možemo otpustiti van što se manifestira kao zatvor. Doktori i ljekarnici vam mogu dati razne preparate i imati razne teorije međutim kod mene kao i kod mnogih drugih to su samo bila kratkoročna rješenja. Znao sam već da je u pitanju nešto emotivno ali nikako nisam uspjevao doći o čemu se radi. Sve do nedavno kada se odigrala prava mala magija.

Iznenadno sam osjetio poziv da se javim svom terapeutu i da dođem odmah isti dan što inače ne radim. Stvari su se posložile kako treba i mogao me primiti. Kada sam došao kod njega i kada je krenuo raditi na meni pojavila mi se misao i ljutnja “ma dosta mi je problema sa probavom, hoću više to otpustit i očistit”. Zadržao sam se na toj misli cijeli tretman, ponavljao sam je kao mantru i zaista sam u sebi rješio da je gotovo s tim i da hoću otkriti o čemu se radi. Dok je on radio na mom tijelu, moji vodići i Arhanđeo Rafael su se pojavili te su mi otkrili razlog problema s probavom. Radi se o tome da u crijevima držim tugu moje majke. Inače se ne pojavljuju u tretmanima kada na meni rade terapeuti koji nemaju inače iskustva s njima ili ne rade duhovno/energetskim metodama, no rješio sam da mi je pun K problema s probavom pa ekipa se pojavila. Ja sam ih dosta jako osjetio, ali nisam znao kakva su točno iskustva mog terapeuta s njima pa sam šutio za vrijeme tretmana.

Kada je tretman završio, terapeut je sjeo dok sam još ležao i dolazio k sebi, upitao me poprilično zatečeno, zbunjeno i šokirano jesam li svjestan i osjećao što se događalo i dogodilo? Ja sam naravno htio čuti njega bez da uplićem svoja iskustva dok su njegova još svježa pa sam ga pitao da mi kaže što je on osjetio/vidio. On mi nije znao objasniti, jednostavno je bio zatečen i sve što mi je rekao da se dogodilo neko moćno energetsko iscjeljivanje jer odjednom se nešto veliko sa mene dignulo i da se jako energetski osjetilo to, te da je nakon toga osjetio veliko olakšanje. To vam je tako sa vodićima i arhanđelima jer za njih ne postoji nemoguće.

U tom trenutku još nisam znao o kakvoj se točno tuzi moje majke tu radi, no znao sam kome ću se javiti za to čim prije. Terapeut je još uvijek bio pod dojmom i nakon što sam se obukao, pa sam odlučio krenuti što ranije da se mogu javiti svojoj iscjeliteljici s informacijama na čemu trebamo raditi na duhovnoj i energetskoj razini. Ono što se dogodilo dalje je izuzetno zanimljivo i važno. Naime, pred sami izlazak iz stana mog terapeuta, zapeo sam za kutiju pijeska za mačke te lijevom rukom udario u štok od vratiju. U tom vrlom momentu mi je došao bljesak informacije koji će me dalje uputiti na vrlo važno iscjeljivanje. Naime, udario sam se na identično mjesto gdje sam kao dijete od 4 godine slomio ruku. Znao sam da se ovo moralo dogoditi i da ima nešto izuzetno važno s tim lomom ruke te da to trebam unijeti u iscjeljivanje.

Javio sam se svojoj iscjeliteljici te smo dogovorili termin odmah sutradan, a u idućem nastavku ću vam pisati o tom iscjeljivanju u onom omjeru i informacijama koje mi dozvoli moje mnogobrojno duhovno vodstvo. I ovaj tekst je napisan isključivo uz njihovo odobrenje te sam im duboko zahvalan na iscjeljivanju koje su mi pružili kroz njih dvoje kao kanale.

Budite korak ispred - Prijavite se za naš newsletter i budite prvi informirani!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.