Vrijeme je za nastavak priče u kojoj vam želim osobnim iskustvom približiti ovu temu. U prvom nastavku sam stao da sam se dogovorio sa svojom iscjeliteljicom za tretman te vam u ovom nastavku želim ispričati djelove tog iscjeljivanja te što je nakon toga bilo.

Kada ste povezani sa Sobom i Božanskim tokom u prepuštanju i bez otpora tada se stvari jednostavno događaju kako se trebaju dogoditi bez puno muke i uz svesrdnu pomoć našeg duhovnog vodstva te anđela. To mi se dokazalo bezbroj puta pa tako i sada. Iscjeliteljica s kojom radim inače ima danima unaprijed popunjene termine no dogodilo se da je netko otkazao da bih ja mogao upasti u taj termin dva dana nakon prvog tretmana o kojem sam pričao u prvom dijelu priče.

Na početku tretmana sam ispričao svojoj iscjeliteljici što se dogodilo iz prve priče te da želim osloboditi svoj trbuh te sebe od tuge svoje majke koje nosim unutar sebe. Ono što smo radili se zove timeline tehnika, a služi da se otkrije što se točno događalo u prošlosti i kakav je to utjecaj imalo. Obzirom da se to događalo davno i da se radi o traumatskom događaju mnogi elementi i sjećanja su bila potisnuta. To je nešto univerzalno za traumu nevezano za dob i jeli trauma fizička ili emotivna. Obzirom da je događaj koji se prikazao jest lom moje lijeve ruke s tim smo krenuli te me je iscjeliteljica navodila kroz taj događaj, a obzirom da se radi o tuzi moje majke tražili smo nju u tome svemu.

Od tog momenta pred očima mi se počeo vrtjeti film te sam od tog trenutka doslovno vidio sve što se događalo ali kao da premotavate video unutrag i film me vodio unatrag i vidim sebe i svog oca kako hodamo unatrag prema kući mojeg djeda i bake u kojem smo tada još uvijek živjeli te na kraju se film usporava i dolazi do sobe u kojoj su spavali moja majka i otac. Tog dana vidim da sam spavao između njih. Važno je da spomenem dinamiku tadašnjeg odnosa moje majke i oca da bi razumjeli pozadinu, u osnovi bez da ulazim u privatne detalje odnos je bio zasnovan najviše na strahu od odbacivanja i tuzi koju je osjećala moja majka, te emotivne neprisutnosti mog oca koja se odražavala na moju majku i mene.

Da preskočim detalje o kojima ne smijem pričati, mogu reći da smo otkrili određen broj prošlih života u kojima sam bio njihovo dijete kao i u ovom životu te da se navedena problematika nije iscjelila već samo prenosila dalje sve do sadašnjeg života kada sam je kod sebe iscjelio. U ovom iscjeljivanju su također i moji roditelji primili iscjeljivanje kroz sve povezane prošle živote. Ovdje se želim zaustaviti sa osobnom pričom te u idućem ću nastavku iznositi saznanja i iskustva iz svoje iscjeliteljske prakse. Nadam se da su vam prva dva dijela iz mog vlastitog života dali materijala za razmišljanje te da će vam finalni otvoriti razumjevanje za neke vaše situacije.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.