DODIR ISCJELJENJA - Put holističkog iscjeljenja

Iscjeljivanje i transformacija financijskog protoka

Uvod

Već neko vrijeme smo bombardirani raznim seminarima koji se bave novcem s duhovnog aspekta. Neki od njih su bolji i kvalitetniji, neki su manje kvalitetni ali koliko sam vidio nitko se nije dotakao prave dubine problema i to je razlog zbog kojih često čujem da im je seminar ili neki tretman tek djelomično pomogao. Osobno sam prošao dosta toga i nijedna duhovna tehnika mi nije uspjela rješiti/ukloniti blokade koje se tiču novca jer tehnike su vrlo ograničene te često zahvaćaju samo neki segment samog problema. S druge strane upitan je i terapeut ili osoba koja drži seminar jer ona vam ne može dati više od onog što je i ona sama prošla, a nažalost vidio sam često da ljudi na pozornici pričaju priče koje nisu autentične.

Što se tiče financija, ja sam kao i mnogi s kojima se danas srećem muku mučio i uvijek sam bio dužan, imao čudne neke promašaje i probleme. Dugo vremena nisam znao zašto je to tako i o čemu se tu točno radi. Ruku na srce, u ovom momentu nisam riješio sve dugove i još uvijek sam u procesu rješavanja, ali sada imam konstantan financijski protok sa vrlo malo zastoja koji mi omogućava život bez stresa te servisiranje dugovanja. Također ono što sam naučio i integrirao u hodu smatram neprocjenjivim lekcijama i životnim iskustvom. Ako se još malo zadržite na stranici saznati ćete detaljnije moju osobnu priču.

Put financijskog ispravljanja i rješavanja karme je za mene krenuo krajem 2015 godine na obiteljskim konstelacijama. Do tada nisam pojma imao što mi se događa u životu ni zašto. Ja kao i mnogi imao sam fazu mržnje novca te odvajanja od novca jer sam bio “duhovan”. Trebalo mi je dosta vremena da shvatim da su novac i duhovnost jako povezani te da sve ovisi o nama kako ga upotrebljavamo. Više od deset godina sam poduzetnik te imam iskustvo iz tog svijeta također.

Od kad sam krenuo duboko i cjelovito raditi na sebi prošao sam mnoge faze iscjeljivanja i otkrivanja te vam ih od srca želim dati. Od srca vam želimo ja i moji anđeoski vodići pomoći u iscjeljivanju i transformaciji vaših osobnih financija. Anđeli nam mogu itekako pomoći u financijskom iscjeljivanju i transformaciji, a o tome ćete moći saznati iz razgovora sa mnom ali i PDF dokumenta u kojem detaljno pišem o svemu.

Cilj iscjeljivanja

Cilj iscjeljivanja jest da se s energetskog i karmičkog polja ukloni sve ono što je trenutno prepreka s vašim financijama. Bilo da se radi o tome da ste u dugovima koje želite rješiti, zaposlenje koje želite pronaći ili pak proširenje već uspješnog poslovanja. Kao i svako iscjeljenje tako će i ovo ići do one razine koja je u ovom trenutku za vaše najviše dobro i koliko možete primiti u životu. Nekada to može značiti manje pomake, a nekada veće. Na kraju, što su manji pomaci, a što veći uvelike ovisi i o našim očekivanjima, željama i percepcijama. Svaki pomak je dobrodošao!

Za koga je ovo iscjeljivanje i transformacija?​

Za apsolutno svakog. Netko od vas ima ozbiljnijih financijskih problema i žudi za pomoći no netko vas je sigurno zadovoljan svojim stanjem no pitanje je može li bolje i protočnije? Naravno odgovor je uvijek DA, može lakše, bolje i protočnije pa zašto ne?
Mora li svaki put biti neko natezanje sa novcem, plaćanjem računa i sličnim? Možda vam posao dobro ide ali već neko vrijeme se ne uspjevate proširiti na novo tržište? Kako god da okrenete, imali velikih ili malih problema stvar je u tome da uvijek može lakše, bolje i protočnije no na vama je hoćete li to zatražiti.

Koje su teme ovog iscjeljivanja

Iscjeljivanje i transformacija financija je kompleksna tema jer se dotiče same osnove života i postojanja. O tome svemu možete pročitati u PDF-u kojeg možete zatražiti pri kraju ove stranice.

Moja osobna priča

Da bi dublje razumjeli odakle potječem i gdje sam sada dostavljam vam kratku osobnu priču i transformaciju.

Potječem iz obitelji koja u prijašnjim generacijama bila gladna za vrijeme prvog i drugog svjetskog rata. Kasnije kada su se moji pretci teškom mukom i radom izborili, a kasnije zaradili i izgradili kuće živjelo se pod stresom kao da nemamo novaca jer su programi i strah bili ogromni. Živjeli smo u velikim kućama, novci su se čuvali u čarapama ali istovremeno smo se smrzavali jer su moji baba i pokojni djed redovito gasili grijanje jer “nema se”. Kao dijete sam gledao suprotnosti zdravom razumu te je to imalo veliki utjecaj kako na mog oca tako i na mene. Moji roditelji su više od 5 puta bankrotirali te sam imao financijski i emotivno vrlo nesigurno djetinjstvo iako bi se oni zakleli da nije tako (iluzija je snažna). Prije deset godina sam se otisnuo u poduzetništvo te sam sve karmičko, obiteljsko, emotivno, genetski ali i neznanjem prenio u svoj biznis. Odabirao sam krive partnere, poslove, zaduživao se bez realnog plana otplate i nekoliko puta sam bio u blokadi.

2016-ste godine ulažem nasljedstvo u novi biznis i zaista jako dobre ideje međutim kako ništa nisam rješio od gore navedenog bankrotirao sam nakon godinu i pol dana sa iznosom kojeg ne želim spominjati. Tek nakon bankrota sam shvatio da još ništa nisam rješio te se punom parom pokrenuo i počeo rješavati probleme. Samim time sam krenuo putem svoje životne svrhe kao iscjelitelja jer je to bio dio puta mog iscjeljivanja. Svaki put kada sam bio u ponoru financijske propasti dogodilo bi se čudo koje bi mi pomoglo da se izvučem. Dogodilo bi se jer sam iz dubine svog Srca zamolio za pomoć svoje duhovno vodstvo i anđele da mi pomognu da se izvučem. Nisam dobio na lotu, nije mi nitko poklonio novce nego sam radio i razvijao se, razvijao sam svoje darove i vještine te malo po malo kroz evo dvije godine se izvlačim iz posljedica svega što se dogodilo. Svaki put kad kažem nekome da da obećanje svom vodstvu da će krenuti raditi na sebi taj netko dobije u kratkom roku potrebne novce. Meni se to dogodilo previše puta da bi ignorirao takvu “slučajnost” i shvatio da to nije slučajnost već sinkronizirani plan da mi se pomogne. Dragi prijatelji, ja cijenim svoj Dar i svoj rad kao što želim da vi naučite cijeniti svoj. Vjerujem vam da nije lako međutim neki iskorak treba biti napravljen da bi se stvari pokrenule u smjeru rješavanja problema.

Dostupni programi iscjeljivanja

Osnovno iscjeljivanje

450 kn / 60€
  • Razgovor i upoznavanje s vašom osobnom problematikom
  • Energetska, karmička, genetska, obiteljska, duhovna, psihoemotivna i tjelesna analiza.
  • Upute vodstva i anđela
  • Osnovno iscjeljivanje za raspetljavanje i otpuštanje blokada

Napredno iscjeljivanje

Osnovno iscjeljivanje plus dva dodatna iscjeljivanja
900 kn / 121€
  • Sve iz osnovnog iscjeljivanja
  • Duboko iscjeljivanje energetskog, karmičkog, genetskog, obiteljskog, duhovnog, psihoemotivnog i tjelesnog polja
  • Finaliziranje i završavanje iscjeliteljskog procesa

Iscjeljivanje vezano za tvrtke i poduzetnike

Zbog induvidualne kompleksnosti tvrtke potrebno je javiti mi se da procjenimo mogućnosti i cijenu

Preuzmi PDF o iscjeljivanju i transformaciji financija

Da bi ste saznali detaljnije o iscjeljivanju i transformacij te kakvu ulogu u tome svemu ima trauma, prva čakra, rođenje, karma, obiteljsko naslijeđe itd.. preuzmite PDF popunjavanjem vašeg imena i e-maila. Na vaš email će vam biti poslan PDF
[contact-form-7 404 "Nije pronađeno"]

Vezane blog teme

Ali mene ništ ne boli

Jučerašnje novo poznanstvo i druženje s novim kolegom Ivanom Radičevom i naš razgovor o bolovima tijela me je potaknulo na

Saznaj više »

Bolest i simptomi

Tijelo nikad nije bolesno ili zdravo, jer u njemu do izražaja dolaze samo informacije svijesti. Tijelo živog čovjeka svoju funkciju

Saznaj više »

Prati svoj ritam

Svaki čovjek u skladu sa svojom Svrhom, Karmom i Dharmom ima svoj jedinstveni ritam. Ritam Bića usklađen sa cijelim Univerzumom.

Saznaj više »

Kompenzacija

Ovaj tekst je napisan 19.10.2017 godine na mom zajedničkom projektu s Kristinom. Iako od tada pišem nešto drugačije tematike više

Saznaj više »

Bijeg od samog sebe

Ovaj tekst je napisan 04.10.2017 godine na mom zajedničkom projektu s Kristinom. Iako od tada pišem nešto drugačije tematike više

Saznaj više »

Bioenergija i bioterapija

Bioenergija je životna energija (bios-život, energija-aktivnost). Zovu je još i energija biofrekvencijske rezonance. Ona je, kao takva, u konstantnoj interakciji

Saznaj više »
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.