Intezivni tretman

Nakon dvije godine intezivnog rada odlučio sam na osnovu iskustva i potreba uvesti novu vrstu energetskog tretmana. Intezivni tretman.

Cilj intezivnog tretmana je duboko i intezivno djelovanje u jednom dužem tretmanu koji traje od 120 do 140 minuta.

Intezivni tretman možete zamisliti kao dva klasična u jednom komadu ali sa još intezivnijim energijama i radom. Prije dogovaranja intezivnog tretmana trebate proći prvi puni u kojem se upoznajemo, a o kojem sve možete pročitati ovdje

Za koga je intezivni tretman?

Intezivni tretman je preporučljiv svima koji su duže i/ili teže bolesni, ili imaju medicinsku dijagnozu, ili bez nje ali pate od dubokih emotivnih problema. Nije namjenjen ljudima koji nemaju većih životnih problema.

Kako se radi i po čemu je različit od punog tretmana?

Intezivni tretman se ne radi na daljinu već isključivo uživo u radnom prostoru. Njegovo trajanje je od 120 do 140 minuta sa uključenim razgovorom. Obzirom da duže traje i da energije koje koristim su intezivnije njegov utjecaj je višestruko snažniji i prodorniji stoga je dobar za teško oboljele koji trebaju hitno djelovanje. Ovisno od situacije tretman se može raditi svako 10, 7 ili 4 dana.

Cijena i rezervacije

700 kn / 94€
  • Intezivni tretman

Budite korak ispred - Prijavite se za naš newsletter i budite prvi informirani!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.